Κατερίνα Καινούργιου: "Έξαλλη" με τον Σάββα Πόυμπουρα και το Best Friend's Fear! "Ελάτε τώρα..."

Ενοχλημένη η παρουσιάστρια!

Κατερίνα Καινούργιου:

"Ελάτε τώρα! Ελάτε! Είναι πολύ ακραία και τραβηγμένα!” "Έξαλλη" η Κατερίνα Καινούργιου με τον Σάββα Πόυμπουρα και το Best Friend's Fear! Τι ήταν αυτό που την έβγαλε εκτός εαυτού;

Η παρουσιάστρια φανερά ενοχλημένη με τις φάρσες του παιχνιδιού, δεν μπόρεσε να κρατηθεί άλλο και "ξέσπασε" on air!

Χαρακτηριστικά είπε, “Παιδιά με συγχωρείτε, έμεινα με το στόμα ανοιχτό! Δεν το είχα δει μες στο Σαββατοκύριακο. Δεν είδα τηλεόραση. Το βλέπω τώρα. Του έβαλαν και κουκούλα; Όχι, όχι παιδιά! Τον Σάββα τον αγαπώ και τον εκτιμώ αλλά και στον ΑΝΤ1 πως τα αφήνουν αυτά τα πράγματα; Ελάτε τώρα… Ελάτε… Είναι πολύ ακραία και τραβηγμένα”.

“Την συγκεκριμένη εκπομπή, επειδή και ο Σάββας είναι πολύ αγαπητός στα νέα παιδιά, την βλέπουν και μικρά παιδιά. Δεν λέω ανήλικα, υπάρχει σήμα καταλληλότητας. Τι είναι αυτά; Όχι, όχι παιδιά! Σας παρακαλώ τώρα! Τι συζητάμε…”.

Επίσης ξέσπασε και ο παρουσιαστής της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι κατά του Πούμπουρα για δεύτερη φορά! «Τι αστείο ρε φίλε, ποιος το σκέφτηκε;»

Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με παίκτρια του GNTM! «Να την πιάσω απ' το μαλλί...»!

Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη με μια παίκτρια του ριάλιτι μόδας του Star, GMTM! Είπε χαρακτηριστικά: «Να την πιάσω απ' το μαλλί...»!

Η όμορφη παρουσιάστρια του Open τα «έβαλε» με τη Μαρτίνα από τις FF και τα όσα είπε για τη Χαρά Παππά, την οποία χαρακτήρισε «φίδι»!

Είπε χαρακτηριστικά:

«”Ξεδιπλώθηκε το φίδι”. Το είπε με τέτοια κακία. Αυτή είναι η Μαρτίνα; Θέλει να τη πιάσω από το μαλλί και να της αλλάζω τα μαλλιά. Το αγόρι της είναι μια χαρά. Να της πει να είναι λίγο πιο γλυκιά. Μου βγάζει τρομερή επιθετικότητα αυτό το κορίτσι. Πέρσι που η Μέγκι προκαλούσε αντιδράσεις, δεν μου ήταν τόσο αντιπαθής εμένα».

Κατερίνα Καινούργιου: "Τσάκισε" τον ανταγωνισμό και τους έστειλε όλους... αδιάβαστους! Απίστευτα νούμερα τηλεθέασης!

Best Friend's Fear: Καταγγελίες στο ΕΣΡ για τις φάρσες του Πούμπουρα! Οι αιχμές του παρουσιαστή!

Τον μπελά του βρήκε ο Σάββας Πούμπουρας μιας και έχουν αρχίσει και πέφτουν καταγγελίες για τις φάρσες του στο ΕΣΡ κατά της νέας εκπομπής του, «Best Friend's Fears». Ο παρουσιαστής βέβαια πέταξε με τη σειρά του τις αιχμές του μέσω Instagram!

Τα βλέμματα τον τελευταίο καιρό είναι στραμμένα προς τον Σάββα Πούμπουρα και την νέα εκπομπή που ξεκίνησε στο κανάλι του Ant1, όπου κάνει αδιανόητες φάρσες προς ανυποψίαστους celebrities.

Οι αντιδράσεις του βέβαια είναι επικές, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους προς την εν λόγω εκπομπή.

Η υπόθεσή του φαίνεται πως πήγε στο ΕΣΡ, το οποίο παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την εκπομπή, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια κίνηση.

Δείτε την ανάρτηση και το σχόλιο του Σάββα Πούμπουρα: