Ελένη: Αποκάλυψε το ατύχημα του Άγγελου και τους άφησε "κάγκελο"! "Γα έξι μήνες δεν..."

Η αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς!

Ελένη: Αποκάλυψε το ατύχημα του Άγγελου και τους άφησε

"Γα έξι μήνες δεν φεύγανε, σα να ήτανε πλοκάμια!" H Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το ατύχημα του Άγγελου on air και τους άφησε όλους "κάγκελο"! Κανείς δεν ήξερε για το περιστατικό!

Στη σημερινή της εκπομπή, η ίδια μίλησε για ένα ατύχημα που είχε πάθει ο γιος της όταν ήταν τριών ετών!

Χαρακτηριστικά αποκάλυψε, “Το ξύδι είναι πάρα πολύ καλό, μου το είχαν συστήσει στο εξωτερικό. Θυμάμαι μια μεγάλη τσούχτρα, δεν την είδαμε, άφησε τα σημάδια της στο κορμί του Άγγελου, όταν ήταν τριών ετών, για έξι μήνες δεν φεύγανε, σα να ήτανε πλοκάμια. Λοιπόν, το πρώτο πράγμα που μας είπαν να βάλουμε πάνω νερό σε ξύδι διαλυμένο για να ηρεμήσει. Μας λένε αν είναι αλλεργικό, που να ξέρουμε αν είναι αλλεργικό κυρία από την τσούχτρα τριών ετών!”.

Εσείς ωστόσο την είδατε με την μικρή της που βγήκαν για ψώνια έξω και "έκλεψαν" τις εντυπώσεις;

Άγγελος Λάτσιος: Η ατάκα που «έστειλε» την Ελένη! «Δε θα μου κάψεις εσύ ότι έχει απομείνει»

«Δε θα μου κάψεις εσύ ότι έχει απομείνει», είπε η Ελένη Μενεγάκη στον γιο της, Άγγελο Λάτσιο μετά από μια ατάκα που της είπε και την «έστειλε»!

Η παρουσιάστρια του AlphaTv εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής της μια συζήτηση που είχε με τον γιο της και την άφησε «παγωτό»!

Η Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά:

«Ο γιος μου μου έβαλε μία ερώτηση που με τρέλανε! Την προηγούμενη εβδομάδα μου το είπε «Δεν μου λες μαμά, γιατί θεωρείς ότι αλλάζουμε δεκαετία το 20; Και του λέω γιατί παιδί μου; Για μέτρα τα μου λέει! Και άρχισα να μετρώ… 20, 21, 22, 23… 30 δεν είναι 10 χρόνια, είναι 11. Άκου να δεις παιδί μου, έχω πολλά που βασανίζουν τον εγκέφαλό μου και τα χειρίζομαι και μόνη μου, δεν θα μου κάψεις εσύ ότι έχει απομείνει σ’ αυτό το μυαλό (γέλια). Για μέτρα μαμά είναι 11, μου ξαναείπε! Και του είπα «εσείς τα παιδιά κάνετε πλακίτσα αναμεταξύ σας, άσε τη μανούλα απ’ έξω»!

Ελένη Μενεγάκη παρουσιάστρια Alpha

Δείτε επίσης την Ελένη Μενεγάκη ντυμένη στα λευκά στο πλευρό του Άγγελου Λάτσιου! Για τα ρούχα της έδωσε 115 ευρώ!

Άγγελος Λάτσιος: Το σημάδι πάνω του που δεν είχε προσέξει ποτέ κανείς! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο «μαρτυρά» το σημάδι που έχει πάνω του ο Άγγελος Λάτσιος αλλά δεν το είχε προσέξει ποτέ κανείς!

Ο γιος της γνωστής παρουσιάστρια, Ελένης Μενεγάκη πέρασε τα Χριστούγεννα μαζί με την οικογένεια του στις Μαλδίβες, αλλά Πρωτοχρονιά προτίμησε να κάνει με την παρέα του μιας και έχει μεγαλώσει πια, αφού είναι πλέον 17 ετών!

Σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς παρατηρήσαμε ένα σημάδι στο στήθος του Άγγελου Λάτσιου.

Συγκεκριμένα είδαμε κάποια γράμματα, τα οποία όπως φαίνεται είναι κάποιο τατουάζ που έχει κάνει ο γιος της Ελένης Μενεγάκη.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Άγγελος Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη Γιάννης Λάτσιος

Ενώ λίγο πριν τις γιορτές ο Άγγελος Λάτσιος είχε πάει στην Αράχωβα! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!