"Βόμβα" στον Ant1! Αυτό το πρόγραμμα θα φέρει τα πάνω κάτω στο κανάλι!

Έρχεται από τον Φεβρουάριο!

Σαν "βόμβα" έσκασε αυτή η είδηση για την νέα εκπομπή που θα δούμε στον Ant1! Το πρόγραμμα αυτό θα έρθει στο κανάλι και θα φέρει τα πάνω κάτω!

Το κανάλι ετοιμάζεται να εντάξει στο πρόγραμμα του από 11 Φεβρουαρίου, μία νέα ενημερωτική εκπομπή.

Το όνομα αυτής είναι το "Special Report" και θα είναι βασισμένη στην ερευνητική δημοσιογραφία, με παρουσιαστή τον Τάσο Τέλλογλου.

Σε αυτή θα συμμετέχει όλη η ομάδα δημοσιογράφων του καναλιού. Η εκπομπή θα προβάλλεται μετά τις Άγριες Μέλισσες, δηλαδή στις 23.45.

Στο μεταξύ μάθατε για το πρόγραμμα που έφερε το 36,6 και προκάλεσε πανικό στο κανάλι;

ant1 εκπομπή

"Βόμβα" στον Ant1! Το πρόσωπο που θα μπει και θα φέρει 40αρι στην τηλεθέαση!

Σαν "βόμβα" έσκασε αυτή η είδηση για το νέο πρόσωπο που θα μπει σε δημοφιλή σειρά του Ant1! Το μόνο σίγουρο είναι πως μέσα σε λίγο καιρό θα φέρει 40άρι στην τηλεθέαση!

Ένα νέο πρόσωπο ετοιμάζεται να "εισβάλλει" σε μία επιτυχημένη σειρά του Ant1 και να φέρει τα πάνω κάτω!

Συγκεκριμένα, σε λίγο καιρό θα δούμε στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος», τον Πασχάλη Τσαρούχα, σε έναν ρόλο έκπληξη!

Η αγαπημένος ηθοποιός, θα υποδυθεί τον πατέρα της Πέγκυς Μουρούνα. Ο Μπάμπης Μουρούνας είναι μεγαλοεργολάβος, αλλά έχει παρελθόν… Αρχιμαφιόζος και αδίστακτος, πιστεύει σε έναν μόνο θεό, το χρήμα.

Ο συγκεκριμένος ρόλος θα μπλέξει πάρα πολύ τους ήρωες, καθώς ο Μπάμπης Μουρούνας θα διεκδικήσει με μανία να πάρει πίσω τα χρήματά του, παγιδεύοντας τους πάντες σε πλεκτάνες. Ένα πρόσωπο θα τον βοηθήσει, ενώ όταν το σκοτεινό παρελθόν του αρχίσει να αποκαλύπτεται, θα γίνει πιο επικίνδυνος από ποτέ.

Ακόμα μία απίστευτη είσοδος στη σειρά, μετά από την "εισβολή" του Ντάνου που έφερε τα πάνω κάτω!

Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε πρώην πρόσωπο του ΑΝΤ1! Έχει διαστάσεις... γηπέδου!

Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε πρώην πρόσωπο του ΑΝΤ1. Το εσωτερικό του έχει διαστάσει... γηπέδου. Είδαμε φωτογραφία από μέσα και πάθαμε πλάκα.

Την πόρτα της πανέμορφης, κατάλευκης μεζονέτα της στο Πανόραμα Βούλας άνοιξε στο Youweekly.gr, η Αννίτα Ναθαναήλ. Είναι το "καταφύγιο της" όπου ξεκουράζεται και χαλαρώνει.

undefined

undefined

Στο πανέμορφο σπίτι της κυριαρχούν περισσότερο οι λιτές γραμμές και το λευκό, ενώ στα highlights ξεχωρίζει ο χειροποίητος πολυέλαιος από λευκά κοχύλια που έχει φτιάξει η ίδια και δεσπόζει πάνω από την κεντρική τραπεζαρία.

Αποκλειστικό "βόμβα": Τα μάζεψε κι έφυγε από τον ΑΝΤ1 το πρόσωπο που στήριξε την Ζέτα Μακρυπούλια!

undefined

Το κεντρικό σαλόνι του σπιτιού έχει θέα στον καταπράσινο κήπο και είναι σχεδιασμένο σε λιτές γραμμές, με έναν γωνιακό καναπέ όπου όλη η οικογένεια χαλαρώνει, ενώ στα τραπεζάκια σε σχήμα βότσαλου υπάρχουν coffee table books και φωτογραφικά άλμπουμ.

undefined

undefined

Η μοντέρνα λευκή κουζίνα με το στρογγυλό τραπέζι μοιάζει με έργο τέχνης και είναι από τις αγαπημένες της γωνιές. Εντύπωση προκαλεί στην είσοδο του σπιτιού η κουρτίνα με τα κοχύλια.

undefined

undefined