Καλό Μεσημεράκι: Ο επικός σχολιασμός του παρουσιαστή για την αποχώρηση της Ελένης! «Η TV ψυχορραγεί»

Θα "λιώσετε"!

Καλό Μεσημεράκι: Ο επικός σχολιασμός του παρουσιαστή για την αποχώρηση της Ελένης! «Η TV ψυχορραγεί»

Στη σημερινή εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», ο παρουσιαστής, Νίκος Μουτσινάς έκανε έναν επικό σχολιασμό για την ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση! «Η TV ψυχορραγεί» σχολίασε!

Ο Νίκος Μουτσινάς δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα τα όσα λέγονται για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση.

Έτσι στην αρχή της σημερινής της του εκπομπής είπε:

«Το άκουσα, το διάβασα, δεν το πίστεψα… και να μην ήθελα να το πιστέψω, κάτι μέσα μου έσπασε, κάτι λύγισε, κάτι έκανε ένα κρακ, έσκασε πρώτος… κι αυτό ξέρετε γιατί; Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από την τηλεόραση! Μοιάζει με ένα άνοστο αστείο, με κακόγουστη φάρσα! Το κορίτσι δεν μπορεί άλλο, θέλει να κάτσει λίγο σπίτι, ένα πρωί να καθίσει σπίτι του. 25 χρόνια ξυπνάει, θέλει και μια φορά να χουχουλιάσει.

Να πάει στη Νέα Υόρκη θέλει; Άμα είναι σταματάω κι εγώ. Φεύγει η Ελένη, η TV ψυχορραγεί, η γη την τρομάζει, κάποιος θρήνος, κάποιο κλάμα, ένα τέλος εποχής. Η τηλεόραση δεν θα είναι πια ίδια κι εγώ έχω αρχίσει πια να φοβάμαι τι θα ακολουθήσει. Ποιο θα είναι το επόμενο πλήγμα; Η Φαίη Σκορδά θα φύγει; Μήπως ο Σπύρος Παπαδόπουλος να σταματήσει να κάνει το Στην υγειά μας; Μήπως έρθει αυτό το πρωινό που δεν θα βγει ο Γιώργος Παπαδάκης; Είμαι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, νιώθω να τρέμω, νιώθω να μην μπορώ να σταθώ στα πόδια μου, νιώθω να… παραλύω».

Στο μεταξύ είδατε το ατύχημα που είχε η «Βάνια» στην εκπομπή πριν από λίγες μέρες;

Καλό Μεσημεράκι: Ξέσπασε ο παρουσιαστής κατά του Πούμπουρα για δεύτερη φορά! «Τι αστείο ρε φίλε, ποιος το σκέφτηκε;»

Ξέσπασε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» κατά του Σάββα Πούμπουρα και είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Τι αστείο ρε φίλε, ποιος το σκέφτηκε;»!

Για το Best Friend’s Fear και τον Σάββα Πούμπουρα μίλησε ξανά ο Νίκος Μουτσινάς, στον αέρα της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ!

Μετά το ξέσπασμα που είχε ο παρουσιαστής και ηθοποιός για την φάρσα στην Βίκυ Σταυροπούλου τώρα «ξεσπάει» για την φάρσα στην Ειρήνη Κολιδά.

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στα όσα είδαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής, δείχνοντας την αντίθετη άποψη του στο πρότζεκτ του ΑΝΤ1 και λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ξαναχτύπησε ο Πούμπουρας, δεν είναι ακόμα στη φυλακή, κακώς, αν με ρωτάς, κυκλοφορεί ελεύθερος και κάνει τις “πλάκες” του. Αθώες πλάκες, πλάκες παιδικές, πλάκες από αυτές που θες δίπλα σου και τον καρδιολόγο, παίρνεις όλη τη μονάδα ανάνηψης να υπάρχει εκεί κοντά, αχρείαστη να είναι.

Δεν την άφηνε να φύγει την Ειρήνη Κολιδά από το νοσοκομείο. Ωραία πλάκα; Ωραίο αστείο; Κουβαλούσαν κάτι αιμόφυρτους μπροστά της, αυτή να τα έχει χάσει… Τι αστείο ρε φίλε, ποιος το σκέφτηκε; Αυτή να τρέμει, να φωνάζουν οι άλλοι. Εκεί, λίγο πριν το έμφραγμα, εμφανίζεται ο Πούμπουρας πάντα με γέλια γιατί περνάει τέλεια, εξαιρετικά».

Δείτε σχετικό βίντεο: