My Style Rocks: Αυτή είναι η νέα παίκτρια που είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια!

Η αλλαγή της είναι τεράστια!

My Style Rocks: Αυτή είναι η νέα παίκτρια που είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια!

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, είδαμε τη νέα παίκτρια, η οποία είναι ηθοποιός αλλά και τραγουδίστρια και "τρέλανε" τους κριτές με την αλλαγή στην εμφάνισή της!

Με την αποχώρηση της Έφης Γκούτα και την οικειοθελή αποχώρηση της Αμίνας Χακίμ, δύο νέες παίκτριες μπήκαν στο παιχνίδι και τις γνωρίσαμε σήμερα.

Μία από αυτές, είναι η Γεωργία Σιακαβάρα, η οποία είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Στο βίντεο που έπαιξε λίγο πριν μπει στο πλατό, έδειξαν πολλές φωτογραφίες της από το παρελθόν και η εμφάνισή της ήταν πολύ διαφορετική!

Όσο για την άλλη νέα παίκτρια, φρόντισε να έρθει σε κόντρα με την Μαρία Καζαριάν ήδη από το πρώτο επεισόδιο!

νέα παίκτρια my style rocks

My Style Rocks: Ο Στέλιος Κουδουνάρης την "είπε" στην Κρίστεν Λεωτσάκου! «Πρέπει να είσαι ξεκάθαρη»!

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν παρέλειψε και την "είπε" στην Κρίστεν Λεωτσάκου, για την επιλογή της να φορέσει ένα φόρεμα από τα Zara! «Πρέπει να είσαι ξεκάθαρη με αυτά που υποστηρίζεις» της είπε ο κριτής.

Ο γνωστός σχεδιαστής, και κριτής του δημοφιλούς παιχνιδιού του ΣΚΑΪ, θέλησε να σχολιάσει το γεγονός πως πριν από λίγες μέρες η Κρίστεν Λεωτσάκου επέλεξε να φορέσει ένα ρούχο από τα Zara.

«Είσαι εδώ και θέλεις μέσα από την εκπομπή να περάσεις πάρα πολλά μηνύματα. Αυτές τις μέρες στεναχωριέμαι που πάρα πολύς κόσμος μου έχει στείλει μηνύματα στα social όπως και σε εσένα, γιατί έχω δει ότι έχεις απαντήσει- κακώς γιατί ήθελα να τοποθετηθείς από εδώ γιατί είναι μια ιστορία που έχει ξεκινήσει από εδώ…. Όταν έρχεσαι και λες ότι δεν υποστηρίζεις fast fashion και έρχεσαι με ένα σύνολο από δεύτερο χέρι όχι και τόσο παλιό, ναι μεν δίνεις ζωή σε κάτι που έχει γίνει ζημιά αλλά το υποστηρίζεις. Πρέπει να είσαι ξεκάθαρη στο τι υποστηρίζεις και τι όχι» της είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Στη συνέχεια, η Έλενα Χριστοπούλου θέλησε να υποστηρίξει τα όσα είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης, συμπληρώνοντας: «Αν πιστεύεις πραγματικά σε αυτό που κάνεις… πρέπει τα concept σου να είναι αντίστοιχα».

Στο σημερινό επεισόδιο ξέσπασε και μία γερή κόντρα ανάμεσα στην καινούργια παίκτρια και τη Μαρία Καζαριάν!