Αλέξης Τσίπρας: Αποκάλυψη - "βόμβα" για την Μπαζιάνα! "Έχω την αίσθηση ότι..."

Τι δήλωσε;

Αλέξης Τσίπρας: Αποκάλυψη -

"Έχω την αίσθηση ότι πρέπει να ήταν ερωτευμένη μαζί μου!" Ο Αλέξης Τσίπρας σε πρόσφατη συνέντευξή του, έκανε μια αποκάλυψη - "βόμβα" για την Μπαζιάνα και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" και τα αποκάλυψε όλα! Μίλησε τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο και για την επαγγελματική!

Χαρακτηριστικά ανέφερε για τον έρωτα της ζωής του, «Έχω την αίσθηση ότι η Μπαζιάνα πρέπει να ήταν ερωτευμένη μαζί μου πολύ πριν εγώ την εντοπίσω».

Όπως είπε, κάποια στιγμή στην 3η Γυμνασίου η Μπέττυ Μπαζιάνα τον «εντόπισε» να παίζει βόλεϊ σε μία παιδική χαρά. Ο ίδιος αποφάσισε να της ζητήσει να βγουν για πρώτη φορά ραντεβού αργότερα, όταν πια πήγαιναν στο Λύκειο και από τότε είναι αχώριστοι.

Πλέον, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο χαλαρός από τα καθήκοντά του και αρκετά συχνά τον βλέπουμε σε νυχτερινές εξόδους!

Αλέξης Τσίπρας - Μπέτυ Μπαζιάνα: Τα "έσπασαν" σε νυχτερινό κέντρο! Δεν ξεκόλλαγε ο ένας από τον άλλο!

Ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα διασκέδασαν μαζί σε νυχτερινό κέντρο και χωρίς υπερβολή, τα "έσπασαν"! Το ευτυχισμένο ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και δεν ξεκόλλαγε στιγμή ο ένας από τον άλλο!

Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Σωκράτης Μάλαμας, ενώ στην παρέα τους βρίσκονταν και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου με την δημοσιογράφο σύντροφό του Φωτεινή Λαμπρίδη.

Πλέον, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει χαλαρώσει από τα καθήκοντά του και αρκετά συχνά τον βλέπουμε σε νυχτερινές εξόδους!

Ο πρώην Πρωθυπουργός βρίσκει πάντα χρόνο για να χαλαρώσει μαζί με τη σύζυγό του, η οποία τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα με την μοναδική της εμφάνιση. Φόρεσε δερμάτινη φούστα και δερμάτινο παλτό και ήταν πιο στιλάτη από ποτέ στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα.

Ο φωτογραφικό φακός του YouWeekly.gr τους "συνέλαβε" και σας τους παρουσιάζει!

Αλέξης ΤσίπραςΒραδινή έξοδος τσίπρας Τσίπρας Μπέτυ Μπαζιάνα