Κάτια Ταραμπάνκο: Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λάγιου για την σχέση τους! Πως γνωρίστηκαν;

Τι δήλωσε ο αγαπημένος της;

Κάτια Ταραμπάνκο: Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λάγιου για την σχέση τους! Πως γνωρίστηκαν;

"Γνωριστήκαμε μόλις βγήκε από το GNTM." Στη "φόρα" αποφάσισε να τα δώσει όλα όσα δεν ξέραμε για την σχέση του με την Κάτια Ταραμπάνκο, ο Γιώργος Λάγιος! Πως γνωρίστηκαν και ποια τα πρώτα λόγια του για το άλλο του μισό;

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο "Happy Day", ο ίδιος αποφάσισε να μιλήσει για την αγαπημένη του, αλλά και για τον τρόπο που γνωρίστηκαν!

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Αποφεύγω την προβολή, ντρέπομαι πολύ. Καταλαβαίνω βέβαια πως αυτή η προβολή υπάρχει λόγω της Κάτιας. Αλλά είμαι πολύ τυχερός γιατί εκτιμώ πολύ την Κάτια. Οπότε ευτυχώς η προβολή ήρθε με έναν άνθρωπο που εκτιμώ. Με την Κάτια γνωριστήκαμε μόλις βγήκε από το GNTM. Δεν την ήξερα. Γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα, μιλήσαμε απευθείας. Είναι πολύ καλό κορίτσι. Βοηθάει τους πάντες γύρω της. Δεν είδα τίποτα από αυτά που έλεγαν πως είναι σκληρή. Όσο καιρό είμαι με την Κάτια, βλέπω το πιο γλυκό πλάσμα. Θα γίνει εξαιρετική μητέρα όταν θα έρθει η ώρα της. Φαντάζομαι αργεί ακόμη αυτή η ώρα».

Δείτε την επίσης σε πρόσφατη πρωινή της βόλτα με τον νέο της σύντροφο! Είναι full in love και δεν το κρύβουν πια!

Κάτια Ταραμπάνκο: Οι πρώτες δηλώσεις για τον νέο σύντροφο της! «Δε θα έβγαινε από την τσέπη του δαχτυλίδι! Ξέρω πού μπλέκω»!

Η Κάτια Ταραμπάνκο δε δίστασε καθόλου και έκανε τις πρώτες τρομερές δηλώσεις για τον νέο της σύντροφο, Γιώργο Λάγιο. Σχολίασε συγκεκριμένα: «Δε θα έβγαινε από την τσέπη του δαχτυλίδι! Ξέρω πού μπλέκω»!

Πολύς λόγος έχει γίνει από την ημέρα του τελικού του GNTM, για την προσωπική ζωή της Κάτιας Ταραμπάνκο και την πρόταση γάμου που δέχθηκε.

Ωστόσο, ακριβώς την επόμενη μέρα από τον τελικό, έγινε γνωστό πως το μοντέλο έχει δώσει τέλος στη σχέση της με τον Γιάννη Χαλβατζή και πως βρίσκεται σε νέα σχέση.

Έτσι για πρώτη φορά, επιβεβαίωσε on camera, πως βρίσκεται σε σχέση με τον Γιώργο Λάγιο, λέγοντας:

«Ναι είμαι σε σχέση με τον Γιώργο Λάγιο. Περνάμε πάρα πολύ όμορφα. Είναι πάρα πολύ συνειδητοποιημένα τα πράγματα, γιατί ξέρει πως κάποια στιγμή θα φύγω για το εξωτερικό. Ξέρει πως η δουλειά μου είναι προτεραιότητα. Δεν θα έβγαινε τώρα από την τσέπη του Γιώργου δαχτυλίδι. Είμαι σίγουρη. Ξέρω που μπλέκω».

GNTM: Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Κάτιας με τον νέο της σύντροφο! Που βρέθηκε το ζευγάρι;

Η Κάτια νικήτρια του GNTM, έχει νέα σχέση και η πρώτη κοινή φωτογραφία της με τον νέο της σύντροφο είναι γεγονός. Που βρέθηκε το ζευγάρι;

H ίδια είναι ερωτευμένη με τον νέο της σύντροφο και δεν το κρύβει. Ο Γιώργος Λάγιος και το μοντέλο μάλιστα έκαναν και την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση.

Το ζευγάρι βρέθηκε την παραμονή της πρωτοχρονιάς μαζί με την παρέα του στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Instagram από τον Γιώργο Γιγουρτάκη.

Κάτια gntm σύντροφος

Εντωμεταξύ δείτε την αμηχανία του νυν συντρόφου της, όταν έβλεπε τον τελικό και την πρόταση γάμου του πρώην της