Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Ο «Μηνάς» ρωτήθηκε αν μιλάει με την «Βούλα» και... εξαφανίστηκε! Η απίστευτη αντίδραση...

Τι συμβαίνει τελικά;

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Ο «Μηνάς» ρωτήθηκε αν μιλάει με την «Βούλα» και... εξαφανίστηκε! Η απίστευτη αντίδραση...
News 28.01.2020 10:18

Ο «Μηνάς» από την σειρά Μην αρχίζει την μουρμούρα, ρωτήθηκε αν μιλάει με την «Βούλα» και... εξαφανίστηκε. Η απίστευτη αντίδραση στις κάμερες.

Ο Αντώνης Αντωνίου έδωσε τον παρών την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, «Η Γυναίκα της Πάτρας» στο Θέατρο Πόλη στην οποία πρωταγωνιστεί η Ελένη Κοκκίδου.

Όταν οι κάμερες τους εντόπισαν δεν γινόταν να μην ερωτηθούν για τις ανάμεσα τους σχέσεις πίσω από τις κάμερες της σειράς οι οποίες όπως θέλουν δημοσιεύματα δεν είναι και οι καλύτερες.

Μην αρχίζεις την μουρμούρα Μηνάς Βούλα

«Είναι αστείο να λένε ότι δεν μιλιόμαστε και δεν έχουμε καλές σχέσεις! Δεν χρειάζεται ούτε να το συζητάμε», είπε η Ελένη Κοκκίδου. Από τη άλλη όταν ο Αντώνης Αντωνίου ρωτήθηκε, η αντίδραση του ήταν απίστευτη.

«Είναι κουτσομπολιά μόνο… Φεύγω!Φεύγω», είπε και εξαφανίστηκε από τις κάμερες.

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Ποια είναι η πραγματική σχέση του "Μηνά" και της "Βούλας"; Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες;

Εσείς αναρωτηθήκατε ποτέ ποια είναι η πραγματική σχέση του "Μηνά" και της "Βούλας" από το "Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα"; Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες;

Η ίδια, μιλώντας στο περιοδικό People και τη Γεωργία Χαλκιά, αποκάλυψε όλη την αλήθεια!

Τι απαντάτε στα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως οι σχέσεις με τον Αντώνη Αντωνίου έχουν διαταραχθεί;

Είναι αστεία αυτά τα πράγματα, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η συνύπαρξή μας είναι πολύ ωραία. Έχω τη μισή ζωή μου αλλού και την άλλη μισή με τον Αντώνη. Είμαστε σαν οικογένεια τώρα πια και βγαίνει αβίαστα ο ρόλος μας ύστερα από τόσα χρόνια. Η Βούλα είναι πολύ δυνατή και συμβατή με τη ζωή, τσαούσα, θέλει να ζει έντονα. Έχει και έναν πολύ καλό «συμβίο», τον Μηνά, με τον οποίο έχουν μια ιδανική σχέση. Έχουν βρει έναν τρόπο να ζουν ώστε να κρατούν συνεχώς «υψηλές θερμοκρασίες» στη σχέση τους και αυτό είναι τέχνη ζωής. Πάντα υπάρχει ένας Μηνάς και μια Βούλα και πολύς κόσμος που με συναντά μου λέει, «Είμαστε σαν κι εσάς». Και τους απαντώ, «Είστε πολύ τυχεροί». Η μουρμούρα τους είναι ένα παιχνίδι, έχει ερωτική χροιά και υπάρχει μαζί με τη στήριξη και τον θαυμασμό του ενός προς τον άλλο. Η σεναριογράφος μας, Έλενα Σολωμού, έχει δυνατό ένστικτο, μια καταπληκτική ματιά και μια πολύ καλή πένα. Δεν γράφει πια για ένα ζευγάρι το οποίο φαντάστηκε, αλλά γράφει για εμάς.

Δείτε επίσης ποια αγαπημένη ηθοποιός μετά την απουσία της από την σειρά, ξαναβρέθηκε με το τηλεοπτικό της ταίρι μιας και έχει κρατήσει καλές σχέσεις μαζί του!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Έκπληξη για το Μηνά και τη Βούλα! Τρομερές εξελίξεις σήμερα (23/1)!

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Ο Μηνάς χάνει την όρασή του! Σοκαριστικό αποκλειστικό!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share