Σοφία Μαριόλα - Στράτος Τζώρτζογλου: "Έριξαν" το Instagram με την επέτειό τους! Το post που συγκίνησε!

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Σοφία Μαριόλα - Στράτος Τζώρτζογλου:

Η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου "έριξαν" για ακόμα μια φορά το Instagram! Το post για την επέτειό τους συγκίνησε και προκάλεσε "πανικό"!

Οι δύο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, τον περασμένο Ιούνιο στην Κρήτη, ωστόσο η αγάπη τους παραμένει δυνατή και μια από τις πιο αξιοζήλευτες της showbiz!

Αν και παντρεύτηκαν πρόσφατα, αυτό δεν σημαίνει πως δεν γνωρίζονταν από πριν. Πιο συγκεκριμένα οι δυο τους φαίνεται να πρωτογνωρίστηκαν πριν από τρία χρόνια, κάτι που θέλησαν να μοιραστούν και στα κοινωνικά δίκτυα.

Χαρακτηριστικά, η Σοφία Μαριόλα, ως λάτρης των social media, μοιράστηκε μια φωτογραφία, στην οποία και έγραψε, «3 χρόνια από την μέρα που πρωτοαντίκρισα τα μάτια σου, η ζωή μας έκανε το δώρο να συναντηθούμε, ο καιρός ξεδίπλωσε τις ψυχές μας και ενωθήκαμε... πολύ σημαντική μέρα για μένα! 25-01-2017».

Εσείς ωστόσο τους είδατε στην πιο πρόσφατη εμφάνισή τους, όπου "μαγνήτισαν" όλα τα βλέμματα;

Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: Θέλουν να γίνουν γονείς!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφιά Μαριόλα εξέφρασαν την επιθυμία τους να γίνουνε γονείς στην εκπομπή Πρωινό.

«Νομίζω ότι η Σοφία είναι παραχώρηση Θεού με την έννοια ότι είχα προσευχηθεί πάρα πολύ στη ζωή μου να βρω επιτέλους γαλήνη στην συναισθηματική μου ζωή. Ενώ όλα πήγαιναν καλά, μου έλειπε το έτερον ήμισυ», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

«Είμαι με το σωστό άνθρωπο, τη σωστή στιγμή, στο σωστό μέρος. Ξαφνικά όλα αποκτούν ένα φως και γίνονται Παράδεισος», προσθέτει ο ηθοποιός κάνοντας τη Σοφία του να χαμογελά και να απαντά: «Αυτά μου τα λέει κάθε μέρα. Ξυπνάμε το πρωί με τον καφέ και ακούω όμορφα λόγια. Κάποια βράδια πριν κοιμηθούμε σκεφτόμαστε πως γνωριστήκαμε, τι μας έδεσε και είναι απίστευτο να νιώθεις τόση ευλογία για τον έρωτα σου».

«Καμιά φορά σκέφτομαι αν αξίζω αυτό το πράγμα που ζω. Δεν απαιτούσα τίποτα από τη ζωή, έλεγα απλά να είμαι υγιής και δημιουργικός. Θέλουμε πάρα πολύ να κάνουμε παιδιά», είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου, ενώ η Σοφία Μαριόλα αποκάλυψε εξήγησε: «Ο Στράτος είναι έτοιμος, εγώ το καθυστέρησα λίγο».

Εντωμεταξύ η πρώην σύζυγος του Στράτου Τζώρτζογλου αποκαλύπτει γιατί δεν πήγε στον γάμο του με την Σοφία Μαριόλα!