Μαρία Μιχαλοπούλου: Η πρώην παίκτρια του GNTM "άδειασε" τον Κωνσταντίνο Αργυρό! Αδιανόητο!

Τι είναι αυτό που δεν αντέχει στους άνδρες;

Μαρία Μιχαλοπούλου: Η πρώην παίκτρια του GNTM

Αδιανόητο περιστατικό με την Μαρία Μιχαλοπούλου! Η πρώην παίκτρια του GNTM "άδειασε" τον Κωνσταντίνο Αργυρό και επικράτησε "πανικός" στα media!

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Αλέξανδρου Κοψιάλη, στο κανάλι του στο YouTube και δεν δίστασε να μιλήσει για τα πάντα!

Χαρακτηριστικά είπε, “Δεν ήξερα τον Snik, τον είδα στο Μιλάνο από μακριά. Η Ηλιάνα είναι καρακουκλάρα για τον Snik. Δεν θα πω για να μην προσβάλω την Ηλιάνα, αλλά ρε κορίτσι μου, τι του βρήκες; Είναι πολύ show για το τίποτα. Εδώ δεν ήξερα τη γυναίκα του Σάκη Ρουβά”.

“Θέλω τον άνδρα λίγο μπρουτάλ, σιχαίνομαι τους άντρες που ξυρίζονται. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βγάζει τα φρύδια του. Αν ο σύντροφός μου φοράει ζιβάγκο, τον χώρισα”.

Επίσης μίλησε και για πρώην παίκτρια, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

Μαρία Μιχαλοπούλου: "Στην τηλεόραση δεν έδειξαν ποτέ στο GNTM τον καυγά με την..." - Αποκάλυψη τώρα από την πρώην παίκτρια!

"Στην τηλεόραση δεν έδειξαν ποτέ στο GNTM τον καυγά με την Σουζάνα!" - Μέσα από μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη η πρώην παίκτρια, Μαρία Μιχαλοπούλου, μίλησε για πράγματα που δεν έχει αναφέρει ποτέ και πουθενά!

Σε 30 χρόνια από τώρα θέλει να έχει τη δική της φάρμα με άλογα, να κάνει τέσσερα παιδιά και να βρει έναν σύζυγο που να ξέρει να χορεύει! Οι γονείς της, άλλωστε, γνωρίστηκαν ενώ χόρευαν... τσάμικο, με τη μητέρα της να αποδεικνύεται η κύρια δύναμη της ζωής της ακόμη και στο πρόβλημα υγείας που είχε εκ γενετής. Η Μαρία Μιχαλοπούλου... η «αγρότισσα» του «GNTM», εξομολογείται την άγνωστη ζωή της, τα παιδικά χρόνια στην Κόρινθο, τις έξι δουλειές, τα επτά αθλήματα που έκανε, τη σχέση με τον έρωτα και τα αγόρια, τον άγνωστο καβγά μέσα στο σπίτι του «GNTM», αλλά και το όνειρό της να ζήσει και να δουλέψει ως μοντέλο στο εξωτερικό!

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικό You

Ποια κοπέλα ενστικτωδώς δεν σου έκανε καλή εντύπωση από την αρχή και επιβεβαιώθηκες με αυτά που έκανε στη συνέχεια μέσα στο παιχνίδι;

Η Άννα. Προσπάθησα να την προσεγγίσω με κοινά ενδιαφέροντα που είχαμε για τα βιβλία και τη μουσική, αλλά μέχρι εκεί. Σε όλα τα άλλα δεν ταιριάζαμε καθόλου.

Αντιμετωπίστηκες με φθόνο ή με ανταγωνισμό από κάποια κορίτσια;

Φθόνο δεν έζησα, αλλά σίγουρα αντιμετώπισα αντιπάθεια από την αρχή του «GNTM» και όχι μόνο από τις FF. Η Χαρά μού έδειξε από την πρώτη στιγμή μέχρι το τέλος ότι με αντιπαθούσε. Η Ίλντα στην αρχή έδειξε ότι δεν με πολυπήγαινε, αλλά στη συνέχεια αλλάξανε τα πράγματα. Από την άλλη πλευρά, είχα δεθεί από την αρχή με την Κατερίνα, την Άννα Μαρία και την Κωνσταντίνα.

Σε συγκίνησε η κίνηση της Κέισι που σου ζήτησε συγγνώμη για όσα είχε πει για σένα;

Η Κέισι με πήρε τηλέφωνο την ίδια μέρα που παίχτηκε το επεισόδιο λέγοντάς μου «δεν έχω δικαιολογία, απλά συγγνώμη». Ήταν από τα πιο ντόμπρα πράγματα που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για μένα, γι' αυτό και συνεχίζουμε να έχουμε επικοινωνία.

Υπήρξε καβγάς μεταξύ των κοριτσιών που πέρασε απαρατήρητος γιατί είχαν κλείσει οι κάμερες;

Έχει γίνει καβγάς με τη Σουζάνα. Ήταν η ημέρα που είχε επιστρέψει ξανά στο σπίτι. Μας ρώτησε αν είχαμε κάποιο έξτρα μαγιό να της δώσουμε για να βουτήξει μαζί μας στην πισίνα. Όλες οι κοπέλες είπαμε να της δώσουμε και εκείνη ξαφνικά γυρνά και μας λέει «θα πάρω από την Κάτια που είναι η πιο καθαρή». Η Κέισι της απάντησε λέγοντας «συγγνώμη, οι υπόλοιπες είμαστε βρώμικες;» και φυσικά, όπως καταλαβαίνεις, μετά τσακωθήκαμε πολύ άσχημα μαζί της. Ποτέ δεν βγάζαμε άκρη με την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά της Σουζάνας.

Ήταν εσκεμμένη η κίνηση της Κάτιας στο τέλος του παιχνιδιού να τσακωθείτε στην κουζίνα;

Εκείνη τη στιγμή ήθελα πραγματικά να γελάσω πάρα πολύ, γιατί όλο αυτό έγινε για ένα μάτι κουζίνας! Να είχα αφήσει όλο τον νεροχύτη άπλυτο το καταλαβαίνω, αλλά για ένα μάτι; Ήταν πολύ τραβηγμένο αυτό που έκανε. Για τρεισήμισι μήνες δεν μου είχε μιλήσει και μόλις είδε τις κάμερες αποφάσισε να μου κάνει παρατήρηση και με αυτό τον τρόπο;

Γιατί δεν σου μιλούσε;

Δεν έχω ιδέα και ποτέ δεν με απασχόλησε.

Ωστόσο, οι φωτογράφοι μας "έπιασαν" την Κάτια Ταραμπάνκο σε έξοδό της με το νέο της σύντροφο να προσπαθεί να κρυφτεί από τις κάμερες ενώ στο χέρι της φορούσε το δαχτυλίδι του πρώην! Δείτε τις φωτογραφίες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η άγνωστη σχέση του με ξανθιά γυναίκα! Το πρόδωσε με συνέντευξη - φωτιά!

Η άγνωστη σχέση που είχε Κωνσταντίνος Αργυρός με ξανθιά γυναίκα! Το πρόδωσε με συνέντευξη - φωτιά και έχουμε τα επίμαχα αποσπάσματα! Για ποια πρόκειται;

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου τραγουδούσε από μικρό κορίτσι, ίσως να είναι και θέμα DNA, καθώς τόσο ο πατέρας της όσο και η μητέρα της έχουν ωραίες φωνές. «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου έχω την εικόνα των γονιών μου να τραγουδούν είτε μόνοι είτε με φίλους. Στο σπίτι μας υπήρχε πάντα μουσική και ο πατέρας μου στη Γερμανία δίδασκε παραδοσιακούς χορούς στους ομογενείς». Τελικά η αγάπη της για το τραγούδι και η επιθυμία της να κάνει μια μουσική καριέρα νίκησε τη γερμανική φιλολογία, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσει τις σπουδές της.

«Αφοσιώθηκα σε αυτό που αγαπώ περισσότερο. Χρωστάω μαθήματα στη σχολή, αλλά δεν σου κρύβω πως θα ήθελα κάποια στιγμή να πάρω το πτυχίο μου. Όταν ξεκινάς κάτι, καλό είναι και να το τελειώνεις». Όπως είναι και πολύ σημαντικό για εκείνη να γίνεται όλο και καλύτερη και στο τραγούδι. «Εδώ και δύο χρόνια κάνω και μαθήματα φωνητικής, ώστε να βελτιώσω την τεχνική μου και έχω δώσει όλη την προσοχή μου εκεί» λέει. Η μελέτη και η προσπάθεια έχουν ανταμειφθεί. Από τον Ιούλιο βρίσκεται στο σχήμα του νυχτερινού κέντρου Fantasia, του οποίου ηγείται ο Κωνσταντίνος Αργυρός. «Από την πρώτη στιγμή ο Κωνσταντίνος με βοήθησε και μου έδωσε χώρο και χρόνο πάνω στην πίστα. Μάλιστα, λέμε και ένα ντουέτο μαζί, το “Αντικριστά”. Εκτός από ένας εξαιρετικός τραγουδιστής, είναι και πολύ καλό παιδί».

Ανδρομάχη Δημητροπούλου ποια είναι

Καθώς είναι ανυπόμονη, ο Κωνσταντίνος, ως πιο έμπειρος, τη συμβουλεύει. «Η συμβουλή που μου δίνει πάντα είναι να μη βιάζομαι να γίνει κάτι, γιατί πολύ απλά αυτό το κάτι που ονειρευόμαστε, όταν το επιδιώκουμε με δουλειά και στόχο, έρχεται εκεί που δεν το περιμένουμε. Οπότε προσπαθώ να τον ακούω και να απολαμβάνω όλα όσα μου συμβαίνουν. Είμαι τυχερή, γιατί τόσο στη συνεργασία μου με τον Βέρτη όσο και τώρα με τον Αργυρό όλα κυλούν πολύ ωραία. Μέχρι στιγμής είναι όλα παραμυθένια» λέει με ενθουσιασμό. Από καλλιτέχνες, η Ανδρομάχη θαυμάζει απεριόριστα τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τη Γλυκερία, με την οποία ονειρεύεται κάποια στιγμή να συνεργαστεί. «Αν και δεν τη γνωρίζω προσωπικά, μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής και όποτε τη βλέπω, μου βγαίνει η επιθυμία να την πάρω αγκαλιά».

*Από το People

Θυμάστε το χτεσινό μας θέμα για την καταγωγή των γονιών του;