"Με απήγαγαν εξωγήινοι!" - Ο Νίκος Ρωμανός μιλά αποκλειστικά!

Αδιανόητο περιστατικό!

Ο Νίκος Ρωμανός μιλά αποκλειστικά στο περιοδικό YOU και αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως τον είχαν απαγάγει εξωγήινοι στο παρελθόν!

Η ζωή του είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα και... τυφώνες, όπως ακριβώς ήταν και ο τίτλος του πρώτου του τραγουδιού σε στίχους της Εύης Δρούτσα. Ο Πατρινός Νίκος Ρωμανός με το ζωηρό ταμπεραμέντο λόγω καταγωγής, είναι ένας γνήσιος διασκεδαστής που κερδίζει όλο και περισσότερο κοινό με τη λαϊκή φωνή του, κάποιοι μάλιστα στην αρχή τον αποκάλεσαν «φαινόμενο» - όχι τυχαία, φυσικά. Μιλάει για τα δύσκολα της ζωής του, τη γνωριμία του με τον Παντελή Παντελίδη και τη μεταξύ τους σχέση, κάνει όμως και σκληρή κριτική στα talent shows, σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Από την ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΥΡΙΧΑ για το περιοδικό YOU

Ο κόσμος τον αγάπησε μέσα από τα τραγούδια του «Τώρα πονάνε 3 καρδιές», «Δίκοπο μαχαίρι», «Όταν είμαστε αγκαλιά», «Λάθος», «Τυφώνες»! Είναι ωραίο τυπάκι, έχει χιούμορ και μπόλικη τρέλα, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης τρολάρει ακόμα και τον εαυτό του...

Φέρεις τον τίτλο «φαινόμενο»… Πώς πιστεύεις ότι προέκυψε αυτό;

Νίκος Ρωμανός

Τους τίτλους που σου βάζει ο κόσμος τούς δέχεσαι, είναι η γνώμη τους, η αγάπη τους, τι να πω; Ξέρουν ότι εγώ σαν καλλιτέχνης δεν τους υιοθετώ, απλά φοράω ένα ευγενικό χαμόγελο.

Ακολουθείς τα καλλιτεχνικά κυκλώματα και συστήματα ή είσαι ενάντια σε όλα αυτά;

Δεν έχω εμμονή και ψύχωση να παραπονιέμαι, δεν ανήκω στους αγανακτισμένους και δεν φωνάζω παραπονεμένα πως για όλα μού φταίει το σύστημα. Με το ξύλινο σπαθάκι μου και μαζί με την υγειά μου νιώθω πως νικώ όλο και περισσοτέρους δράκοντες και κάποιες φορές θα χάσω. Αυτό που με νοιάζει στο φινάλε, όμως, είναι να μετρώ νίκες και ισοπαλίες. Όλο αυτό είναι μια Λερναία Ύδρα με πολλά κεφάλια που βγαίνουν συνέχεια… Έτσι είναι η ζωή, γενικά οι προκλήσεις είναι πάρα πολλές, με φοβερές στιγμές! Πολύ δυνατές, με πολλή τρέλα, πολλή αγάπη, πολύ κλάμα, πολλή δημιουργικότητα… πολλή ηδονή σε όλα τα επίπεδα!

Γιατί εξαφανίστηκες 17 ολόκληρα χρόνια; Τι συνέβη;

Να την πάλι αυτή η ερώτηση! Με είχαν απαγάγει εξωγήινοι και με μετάλλαξαν... Προς Θεού! Υπάρχω και υπηρετώ το τραγούδι 22 σερί χρόνια. Ίσως εννοείτε τη δισκογραφική μου απουσία, όμως για ποια δισκογραφία μιλάμε αφού το 2001 άρχισε η αμερικανιά των τραγουδιστών της πρίζας των talent shows; Ευλογημένα έκανα το αγροτικό μου και είναι η προίκα μου από αναμνήσεις και συναισθήματα. Με την υγειά μου και χωρίς να τεμπελιάσω διένυσα αποστάσεις και χιλιόμετρα, δούλευα και συνεχίζω -δόξα τον Θεό-, δεν έχω άχτι και κατάλοιπα από αυτόν τον χώρο της υπερβολής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλοι διάσημοι που πιστεύουν στους εξωγήινους!