Αντελίνα Βαρθακούρη: «Έκλεισε» η συμφωνία με τον ALPHA - «Εδώ μιλάμε για σκάνδαλο»!

Τι συμβαίνει;

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Έκλεισε» η συμφωνία με τον ALPHA - «Εδώ μιλάμε για σκάνδαλο»!

«Έκλεισε» σύμφωνα με τον Νίκο Μουτσινά η συμφωνία της Αντελίνας Βαρθακούρη με τον ALPHA. «Εδώ μιλάμε για σκάνδαλο», είπε χιουμοριστικά μεταξύ άλλων.

Στο «Καλό μεσημεράκι» δεν γινόταν να μην σχολιαστεί η είδηση πως η παρουσιάστρια μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το κανάλι παίρνει την θέση της.

Η αποκάλυψη αρχικά είχε γίνει μέσα από το Πρωινό με τις πρώτες πληροφορίες να δίνουν οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά.

«Τώρα θα σε σοκάρω. Να το σκάσω; Το σκάω στον ΣΚΑΪ. Η Αντελίνα Βαρθακούρη έκλεισε στον Alpha. Το κορίτσι υπέγραψε. Γιατί πήγε στον Alpha δεν έχω ιδέα, αν και κάτι μου έρχεται στο μυαλό, κάτι υποψιάζομαι και κάπως μας τρομοκρατεί να πεις. Δηλαδή, θα φύγει η Ελένη Μενεγάκη και θα έρθει η Αντελίνα Βαρθακούρη; Εδώ πέρα πια μιλάμε για σκάνδαλο», δήλωσε η παρουσιαστής.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Στο STAR δεν είχε βρεθεί με το Χάρη μόνο στο Globetrotters! Είχε «κλέψει» τις εντυπώσεις!

Στο STAR η Αντελίνα Βαρθακούρη με τον Χάρη, δεν έχουν βρεθεί μόνο στο Globetrotters αλλά και σε άλλο παιχνίδι. Είχε «κλέψει» τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της.

Το ζευγάρι κατάφερε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του ταξιδιωτικού show να γίνει viral και αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια.

Το ζευγάρι μετά το τέλος το Globetrotters όπου είχε κερδίσει το έπαθλο, βρέθηκε στον «Τροχό της τύχης» και η Αντελίνα Βαρθακούρη τράβηξε όλες τις εντυπώσεις με το σύνολο της.

Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα total black look. Συνδύασε το μαύρο παντελόνι της με ίδιου χρώματος top και σακάκι γεμάτο παγιέτα.

Πριν λίγες ημέρες η Αντελίνα βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και είχε αναφερθεί στην σχέση τους.