Πρώην συνεργάτης της Ελένης τη "στέλνει" στην Αμερική! «Δεν είναι κακό να πάει»!

«Θα δει πολλή τηλεόραση εκεί»!

Πρώην συνεργάτης της Ελένης τη

Ένας πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη δε διστάζει και τα λέει "έξω από τα δόντια" για την παρουσιάστρια! Τη "στέλνει" στην Αμερική ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι καθόλου κακό να πάει εκεί!

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ένας από τους παλιούς συνεργάτες της πολύπειρης παρουσιάστριας και μεταξύ άλλων εξήγησε πως δε θα ήταν και κακό να φύγει από την Ελλάδα η Ελένη Μενεγάκη.

Ο λόγος για τον Μεγακλή Βιντιάδη, ο οποίος σχολίασε:

«Δεν είναι κακό να πάει στην Αμερική η Ελένη Μενεγάκη. Είναι και ο γιος της εκεί, θα δει άλλες εικόνες… Πιστεύω θα δει πολλή τηλεόραση εκεί και θα δει ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα εκτός από αυτά που κάνουμε εμείς στην Ελλάδα, πιο όμορφα. Είναι καλό για την Ελένη να κάνει παύση μια τηλεοπτική σεζόν, δεν είναι άσχημα.

Δεν μπορώ να πω ότι τσακωθήκαμε, μπορώ να πω ότι κάποια στιγμή ψυχρανθήκαμε, όχι εγώ εκείνη ψυχράνθηκε περισσότερο. Εγώ είχα την άποψη ότι η εκπομπή της είχε γίνει πλέον κουραστική, με την έννοια ότι ήταν κάθε χρόνο το ίδιο πράγμα.

Η άποψή μου ήταν ότι έπρεπε να ανανεωθεί η εκπομπή, κάτι άλλο να συμβεί, να προκύπτουν άλλα πράγματα».

Ελένη Μενεγάκη: Τους "τελείωσε" όλους με λίγες λέξεις! Το μήνυμα που δημιούργησε ερωτηματικά!

Η Ελένη Μενεγάκη, βρήκε και πάλι τον τρόπο και με λίγες μόνο λέξεις, τους "τελείωσε" όλους! Το μήνυμα που δημοσίευσε στο Instagram, δημιούργησε πολλά ερωτηματικά και έφερα τα πάνω κάτω!

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες σχετικά με την ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha, με την παρουσιάστρια να μην τοποθετείται προς το παρόν επί του θέματος.

Ωστόσο σήμερα το απόγευμα, λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram, και από κάτω έγραψε:

"Ματια που ευκολα γελουν μα και μπορουν να κλαψουν ειναι τα ματια που πονουν και δεν μπορουν να βλαψουν !
(Ξερετε αν ειναι μαντιναδα Κρητικη ?)"

Για το ζήτημα της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη μίλησε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή!