Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μίλησε ανοικτά για την αποχώρηση της Ελένης από τον Alpha! «Τη θεωρώ μάγκα»!

Τα αποκάλυψε όλα στον Νίκο Μουτσινά!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μίλησε ανοικτά για την αποχώρηση της Ελένης από τον Alpha! «Τη θεωρώ μάγκα»!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Μουτσινά, μίλησε ανοικτά για την ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά για την παρουσιάστρια: «Τη θεωρώ μάγκα»!

«Θα σου πω ότι, πριν από δύο τρεις βδομάδες που ήμουν καλεσμένη της, κάθισα καμιά ώρα μετά και συζητάγαμε.

Είπαμε για παιδιά, για ταξίδια, για διακοπές. Της έλεγα εγώ για Λονδίνο και αυτή για τις δικές της διακοπές. Δεν συζητήσαμε κάτι τέτοιο. Σήμερα δεν την πέτυχα στο διάδρομο να την ρωτήσω. Την θεωρώ όμως,όπως και να ‘χει, μάγκα που μπορεί και διαχειρίζεται το τηλεοπτικό της μέλλον ή το μέλλον της γενικότερα. Γενικώς με όλο τον τρόπο που έχει κινηθεί, νομίζω ότι παραδίδει μαθήματα διαχείρισης καριέρας, συμπεριφοράς. Το να μπορείς να επιλέξεις μόνος ποιο θα είναι το επόμενο βήμα και να μην άγεσαι και φέρεσαι από τις προθέσεις και τις διαθέσεις των άλλων νομίζω ότι είναι μεγάλη της μαγκιά και μπράβο της. Αν ισχύει γιατί δεν ξέρω αν θα το επιβεβαιώσει».

Το θέμα φυσικά σχολίασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο και ο Νίκος Μουτσινάς!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Άκρως αποκαλυπτική! Η απάντηση της για το ενδεχόμενο τέταρτου παιδιού!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν άκρως αποκαλυπτική στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη σήμερα το μεσημέρι. Η παρουσιάστρια, έδωσε την απάντησή της για το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού στην οικογένειά της.

Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει και σχετικά με το αν θέλει να κάνει ένα τέταρτο παιδί.

«Λες να κάνεις και το τέταρτο;» ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να απαντά: «Δεν είμαι αρνητική τελείως για τέταρτο παιδί. Δε σου λέω έκλεισα. Μου αρέσει η μητρότητα, νιώθω πως είμαι καλή μανούλα, μου αρέσει αυτό το ταξίδι πολύ. Τα λατρεύω τα παιδάκια μου. Η μέση μου δεν ξέρω αν αντέχει. Αλλά στα λέω τώρα έτσι γιατί κουβαλάω ακόμη πάνω μου πολύ Γιαννάκη. Είναι πολύ ζωηρός».

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε και την άφησε εκτός εκπομπής μερικές μέρες.