Φαίη Σκορδά: Δημόσια έκκληση από την παρουσιάστρια! Το μήνυμα που συγκινεί!

Τι ψάχνει η Φαίη;

Φαίη Σκορδά: Δημόσια έκκληση από την παρουσιάστρια! Το μήνυμα που συγκινεί!

Δημόσια έκκληση από την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά και το μήνυμά της συγκινεί! Πού έχει χαθεί ένα σκυλάκι το οποίο και ψάχνει;

Η ίδια είναι ιδιαίτερα φιλόζωη μιας και στο σπίτι της έχει όχι μία αλλά δύο γατούλες! Ένα μήνυμα έφτασε στα χέρια της Φαίης Σκορδά, για ένα σκυλάκι που χάθηκε και η ίδια δεν δίστασε να το κοινοποιήσει.

Άλλωστε η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι ευαισθητοποιημένη σε ζητήματα τέτοιου είδους και όπου μπορεί, βοηθάει με κάθε τρόπο. Δείτε την σχετική φωτογραφία από το Instagram της και αν μπορείτε, βοηθήστε και εσείς:

Η Φαίη Σκορδά σε δημόσια έκκληση

Έχετε δε και το σπίτι της, στο οποίο μένουν τα ζωάκια της;

Φαίη Σκορδά: Δημόσια έκκληση για βοήθεια από την παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Η γνωστή παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά έκανε μια δημόσια έκκληση για βοήθεια! Τι συνέβη;

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είναι πολύ ενεργή στα social media της και συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Αυτήν την φορά η Φαίη Σκορδά μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα με ένα Instastory έκανε μια δημόσια έκκληση και ζήτησε βοήθεια!

Συγκεκριμένα αναδημοσίευσε μια δημοσίευση από μια διαδικτυακή της φίλη που βρήκε ένα σκυλάκι και επειδή δεν μπορεί να το κρατήσει ζητάει από κάποιον να το πάρει υπεύθυνα! Φαίη Σκορδά: Αυτό το φόρεμά της, κοντεύει ήδη να εξαντληθεί! Ξέρουμε πού θα το βρεις...

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Φαίη Σκορδά παρουσιάστρια έκκληση

Φαίη Σκορδά: Οι ευχές της στις γυναίκες και το συγκινητικό μήνυμα που έλαβε!

Ημέρα της γυναίκας σήμερα και οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης θέλησαν να ευχηθούν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο!


Έτσι λοιπόν, στην έναρξη του «Πρωινού», η Φαίη Σκορδά φανερά ευδιάθετη τραγούδησε με τους συνεργάτες της την μεγάλη επιτυχία της Ελένης Δήμου «Η ζωή είναι γυναίκα» και αποκάλυψε: Διαβάστε παρακάτω...

«Χρόνια πολλά… να σας χαιρόμαστε. Παιδιά, πόσο συγκινητικό σήμερα, μπήκα το πρωί στο Instagram μέχρι να ετοιμάσω τα παιδιά και το πρώτο μήνυμα που μου ήρθε ήταν από την Ελένη Δήμου, αυτό το τραγούδι. Δεν θα πω κάτι άλλο, δυναμώστε το… με συγκίνησε πάρα πολύ αυτή η γυναίκα».

Δείτε το video: