My style rocks: Η Ραμόνα Βλαντή απαντά! Ντύνει ή όχι τελικά την Κιάρα Μαρκεζή;

Τι συμβαίνει τελικά;

My style rocks: Η Ραμόνα Βλαντή απαντά! Ντύνει ή όχι τελικά την Κιάρα Μαρκεζή;

Η Ραμόνα Βλαντή απάντησε ξεκάθαρα στο Πρωινό για το αν ντύνει ή όχι τελικά την Κιάρα Μαρκεζή που συμμετέχει στο φετινό My Style Rocks.

Συγκεκριμένα στο χθεσινό επεισόδιο ο Στέλιος Κουδουνάρης άσκησε έντονη κριτική στην διαγωνιζόμενη λέγοντας πως αντιγράφει το στυλ της πρώτης νικήτριας, με φωτογραφίες "αποδείξεις" να παίζουν στο video wall.

Η ίδια είπε στο Πρωινό πως όλες οι παίκτριες έχουν στυλίστα. “ Υπάρχει μέσα στο παιχνίδι μια στυλίστρια, και έχουν βρει αυτό το κορίτσι τώρα και λένε ότι την ντύνω εγώ, χωρίς να το ξέρουν σίγουρα, επειδή έχουν δει ένα μπουφάν, ένα πουκάμισο που είναι στα μαγαζιά τα fast fashion. Δεν την γνωρίζω την κοπέλα, τη μητέρα της γνωρίζω πολλά χρόνια, τη Μαρία τη Μαρκέζη. Αν έντυνα εγώ, δεν θα έβαζα ποτέ αυτό το πέδιλο με αυτό το καλσόν.”

My Style Rocks: Ο Στέλιος Κουδουνάρης "δίκασε" την Κιάρα Μαρκέζη! «Μην παίζεις θέατρο»!

Ο Στέλιος Κουδουνάρης είχε άλλη μία κόντρα στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks! Συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής δε δίστασε και "δίκασε" την Κιάρα Μαρκέζη σχολιάζοντας: «Μην παίζεις θέατρο»!

Ο αγαπημένος κριτής του My Style Rocks, μοιράζει τους άσους σαν να μην υπάρχει αύριο και δε διστάζει να έρθει σε κόντρα σχεδόν με όλες τις παίκτριες!

Έτσι αφού στο στόχαστρό του βρέθηκε η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου, σειρά είχε και η Κιάρα Μαρκέζη στην οποία είπε:

«Τι να πω εγώ; Ο λόγος μου περισσεύει. Την πήρες την δουλειά άρα αυτά που σου είπα χθες δεν έχουν καμία ισχύ. Είναι σα να λέω ότι μου κατέβει. Εσύ πήγες, την πήρες την δουλειά γιατί ήσουν πολύ σωστά ντυμένη και επειδή ξέρεις πολλά πράγματα και επιμένεις σε αυτό το πράγμα, τι να σου πω εγώ;», είπε στην αρχή ο Στέλιος Κουδουνάρης και όταν άκουσε την απάντηση που έδωσε η Κιάρα Μαρκέζη είπε: «Να σε ρωτήσω κάτι; Λέει κάπου το θέατρο της Παρασκευής; Δηλαδή τώρα μου απαντάς και μου λες της άρεσε το street style; Τώρα σοβαρά; Καλά το λες, για να το λες. Εκεί που πας δεν ντύνεσαι έτσι. Για να κάνεις casting φωτογράφων πρέπει να φοράς χρώμα, πρέπει τα μαλλιά σου να είναι πιο φουντωτά. Πραγματικά σε συμπαθώ πάρα πολύ αλλά αν θέλεις να παίξουμε θέατρο γίνεται. Σταμάτα να παίζεις θέατρο. Σταμάτα».