Η Δανάη Παππά από το Τατουάζ με νυφικό! Το λευκό φόρεμα και η ανακοίνωση!

Πού θα την δούμε ντυμένη νύφη;

Η Δανάη Παππά από το Τατουάζ με νυφικό! Το λευκό φόρεμα και η ανακοίνωση!

Η Δανάη Παππά από το Τατουάζ με νυφικό λευκό φόρεμα ! Η ανακοίνωση για το ευχάριστο νέο και η εμφάνιση της ηθοποιού που θα συζητηθεί! Πού θα την δούμε ντυμένη νυφούλα;

Το στοίχημα που έβαλε, πριν μερικά χρόνια, η αγαπημένη Μυρτώ Κάζη και η ομάδα της από το Yes-I-do.gr , για να διοργανώνει το πιο φαντασμαγορικό bridal show της χρονιάς, το έχει κερδίσει από την πρώτη στιγμή. Καταφέρνει όμως, κάθε χρονιά, να ανεβάζει τον πήχη όλο και πιο ψηλά… γιατί οι απαιτήσεις της, πάνω από όλα για τον εαυτό της, είναι υψηλές! Φέτος, αναμένεται να σαρώσει ξανά με συμμετοχές που θα προκαλέσουν εντυπώσεις!

Μεταξύ άλλων, θα δούμε και την Δανάη Παππά από το Τατουάζ με νυφικό λευκό φόρεμα, αφού θα εκπροσωπήσει την σχεδιαστική ομάδα της Madame ShouShou! Δείτε την πιο όμορφη από ποτέ:

Δείτε την και με τον σύντροφό της....

Δανάη Παππά: Δύσκολες στιγμές για την ηθοποιό του "Τατουάζ"! Το χειρουργείο και η ανακοίνωση του γιατρού...

Ένα περιστατικό που σημάδεψε την ηθοποιό του "Τατουάζ", Δανάη Παππά! Η αποκάλυψη για τις δύσκολες ώρες, το χειρουργείο και την ανακοίνωση του γιατρού...

Είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίασες στην τηλεόραση τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Ο λόγος για τη Δανάη Παππά, η οποία έπαιξε στη σειρά “Τατουάζ” και σε συνέντευξή της το 2017 αποκάλυψε ένα ατύχημα που της είχε συμβεί ενώ φοιτούσε στη σχολή χορού Broadway Dance Center.

Θα παγώσετε! Αυτός ο κούκλος μελαχρινός είναι αδερφός ηθοποιού από το "Τατουάζ"! Μοιάζουν πολύ...

“Για κάποιους η ρήξη μηνίσκου φαίνεται παιχνιδάκι, εμένα όμως μου στοίχισε ένα δίμηνο με πατερίτσες. Θυμάμαι ακόμη τα φώτα του χειρουργείου αλλά και την υπόδειξη του γιατρού ότι πρέπει να μείνω αρχικά στο κρεβάτι και μετά να περπατώ για πέντε μήνες με πατερίτσες. Αυτή ήταν και η δυσκολότερη περίοδος της ζωής μου. Ήμουν σαν λιοντάρι στο κλουβί. Η ακινησία για έναν χορευτή είναι σαν θάνατος, σαν να του κόβεις το οξυγόνο. Αν δεν είχα τη συμπαράσταση των δικών μου ανθρώπων, δεν ξέρω πώς θα τα είχα καταφέρει”, είπε χαρακτηριστικά.