Σίσσυ Χρηστίδου: Έφυγε ταξίδι μαζί με τον Βασάλο! Γιατί η Βαλαβάνη έμεινε πίσω;

Πού πήγαν;

Σίσσυ Χρηστίδου: Έφυγε ταξίδι μαζί με τον Βασάλο! Γιατί η Βαλαβάνη έμεινε πίσω;

Η Σίσσυ Χρηστίδου έφυγε ταξίδι μαζί με τον Βασάλο και μάλιστα εδώ και μέρες! Γιατί η Βαλαβάνη έμεινε πίσω; Ο λόγος και η εξήγηση...

Οι δυο πολύ καλοί συνεργάτες είναι εδώ και λίγα 24ωρα στον όμορφο Βόλο! Η Σίσσυ, κάνει γυρίσματα για το κανάλι της στο Youtube και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με τον οποίο διατηρούν άψογες σχέσει, θέλησε να την ακολουθήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διαμένουν στην περιοχή της Αγριάς, λίγο πιο έξω από την πόλη και αρκετοί Βολιώτες τους έχουν δει να πίνουν τα τσιπουράκια τους. Όσο για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Δεν μπόρεσε να τους ακολουθήσει, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!

Να θυμίσουμε και τα ευχάριστα που έσκασαν για το ζευγάρι....

Σίσσυ Χρηστίδου: Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου σε φωτογραφία της! Αποκάλυψε ότι είναι...

Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου σε φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου! Αποκάλυψε ότι είναι κάτι που δεν γνώριζε κανείς!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η παρουσιάστρια του OPEN είναι αρκετά ενεργή και μοιράζεται μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους πράγματα και στιγμές από την καθημερινότητά της!

Πριν από λίγες ώρες προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με μια υπέροχη φωτογραφία που δημοσίευσε με εκείνη φυσικά να κοιτάζει έξω από το παράθυρο την βροχή αποκαλύπτοντας πως είναι βροχόφιλη! Δηλαδή πως λατρεύει αυτό τον χειμωνιάτικο καιρό...

Αντέδρασαν με καρδούλες, like και σχόλια πάρα πολύ και μεταξύ αυτών ήταν και ο συνεργάτης της Κωνσταντίνο Βασάλος!

Δείτε τι ακριβώς συνέβη παρακάτω:

Κρατιέστε; Αυτή είναι η ηλικία της Σίσσυς Χρηστίδου! Ζαλάδα φέρνει ο αριθμός!

Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου σε φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου! Αποκάλυψε ότι είναι...

Ευρυδίκη Βαλαβάνη- Κωνσταντίνος Βασάλος: Είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Το ρομαντικό ταξίδι και οι βόλτες στην παραλία!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και το δείχνουν! Το ρομαντικό τους ταξίδι και οι βόλτες στην παραλία!

Το αγαπημένο ζευγάρι "ξέφυγε" από την καθημερινότητα και πραγματοποίησε ένα σύντομο ταξίδι στο Ισραήλ! Οι δυο τους είναι full in love και φροντίζουν να το δείχνουν με κάθε ευκαιρία.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το πρόβλημα που «ξέσπασε» στο πρόσωπό της! Έδωσε «μάχη»!

Το ταξίδι τους στο Ισραήλ ήταν μαγικό και αυτό φαίνεται από τις μπόλικες φωτογραφίες που ανέβασαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Βαλαβάνη Βασάλος ταξίδιΒασάλος Βαλαβάνη σχέσηΚωνσταντίνος Βασάλος- Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαζί