Ελένη: Η καλεσμένη της την έκανε να μείνει «κάγκελο» και να πέσει από την καρέκλα - «Τι είπε;»!

Τι συνέβη;

Ελένη: Η καλεσμένη της την έκανε να μείνει «κάγκελο» και να πέσει από την καρέκλα - «Τι είπε;»!

Πήγε καλεσμένη στην Ελένη και έκανε την παρουσιάστρια να πέσει από την καρέκλα της. «Τι είπε;», της είπε λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής.

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον Γρηγόρη Πετράκο, τα παιδιά αλλά και για την επιτυχημένη σειρά, Άγριες Μέλισσες.

Μάλιστα, λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, κοίταξε την Ελένη Μενεγάκη και είπε: «Ξέρω το μπουκάλι της χρωματοθεραπείας σου! Είναι το πέντε!».

Η Ελένη Μενεγάκη έμεινε «κάγκελο» και είπε: «Συγγνώμη ρε παιδιά, τι είπε; Πάω κοντά…» και έπεσε στο πάτωμα μπροστά της.

Ελένη καλεσμένη ALPHA

Να σας υπενθυμίσουμε τις αποκλειστικές πληροφορίες του Vandas blog για την παρουσιάστρια. Διπλές χαρές «χτύπησαν» την πόρτα του σπιτιού της μετά το διαζύγιο της από τον ALPHA!

Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη μέσα στο σπίτι της! Έπεσε από σκαμπό την ώρα που προσπαθούσε να πιάσει κάτι!

Η Ελένη Μενεγάκη είχε ένα ατύχημα μέσα στο σπίτι της. Η παρουσιάστρια έπεσε από σκαμπό την ώρα που προσπαθούσε να πιάσει κάτι.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στον αέρα της εκπομπής της το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Έπεσα όπως ήμουν όρθια. Χθες. Έχετε δει άνθρωπο να πέφτει όρθιος; Ήμουν πάνω σε έναν ψηλό σκαμπό. Ανέβηκα να βγάλω ένα άλμπουμ.

Και όπως ήμουν πάνω και λέω “το έπιασα”, κάνω μία μόνη μου και έφυγα πλάγια κάτω. Με έπιασαν τα γέλια. Όλα κάτω. Λέω “Ελένη δεν πάμε καλά”. Αν αρχίσουμε και πέφτουμε όρθιες…» είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης φωτογραφίες που μαρτύρησαν την μυστική συνάντηση που είχε η παρουσιάστρια! Αποκλειστικές φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ!

Ελένη Μενεγάκη: Τους "τελείωσε" όλους με λίγες λέξεις! Το μήνυμα που δημιούργησε ερωτηματικά!

Η Ελένη Μενεγάκη, βρήκε και πάλι τον τρόπο και με λίγες μόνο λέξεις, τους "τελείωσε" όλους! Το μήνυμα που δημοσίευσε στο Instagram, δημιούργησε πολλά ερωτηματικά και έφερα τα πάνω κάτω!

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες σχετικά με την ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha, με την παρουσιάστρια να μην τοποθετείται προς το παρόν επί του θέματος.

Ωστόσο σήμερα το απόγευμα, λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram, και από κάτω έγραψε:

"Ματια που ευκολα γελουν μα και μπορουν να κλαψουν ειναι τα ματια που πονουν και δεν μπορουν να βλαψουν !
(Ξερετε αν ειναι μαντιναδα Κρητικη ?)"