Κατερίνα Τσάβαλου: Εκείνη και η κόρη της ανέβασαν πυρετό! Το μήνυμα μέσα από το σπίτι της!

Δείτε τη φωτογραφία!

Κατερίνα Τσάβαλου: Εκείνη και η κόρη της ανέβασαν πυρετό! Το μήνυμα μέσα από το σπίτι της!

Η Κατερίνα Τσάβαλου και η κόρη της ανέβασαν πυρετό και θέλησαν να στείλουν το μήνυμα τους με μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι τους.

Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια απέχει από τον χώρο της τηλεόρασης, καθώς έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμα της μοναχοκόρης της, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια έχει μοιραστεί διάφορες στιγμές με την μικρή Μαριμέλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πριν από λίγες ώρες με μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι τους, αποκάλυψε πως και οι δυο έχουν ανεβάσει πυρετό και έγραψε στην λεζάντα της:

«μαμάκαικόρη με πυρετό! Ο #φιόγκος ζωάρα! Όλοι ήμαστε μέσα στη σκηνή της #elsafrozen ! Η #φλεβα στο μέτωπο μου κοντεύει να πεταχτεί έξω! Έχω σκοτεινιάσει λίγο τη δεξιά πλευρά μου γιατί έχω βγάλει έρπητα στα χείλη!#ναγελάμεμωρέ #ότικαινασυμβαίνει #ευλογία #αγάπη #ευγνωμοσύνη_για_τα_πάντα_όλα #κατερίνατσάβαλου»

Κατερίνα Τσάβαλου κόρη

Να σημειώσουμε πως η Κατερίνα Τσάβαλου είχε εξομολογηθεί για πρώτη φορά πως έχει χάσει ένα παιδάκι πριν ακόμη έρθει στον κόσμο.

Κατερίνα Τσάβαλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την βάφτιση της κόρης της! Πως την φωνάζει η ηθοποιός; (Βίντεο)

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την βάφτιση της κόρης της έκανε η Κατερίνα Τσάβαλου και ο σύζυγος της και η ηθοποιός αποκάλυψε πως την φωνάζουν.

Το μυστήριο έγινε χθες, Κυριακή, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Νέα Σμύρνη, με νονούς την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη.

«Μαρία – Μελίνα τη βαφτίσαμε και εμείς τη λένε Μαριμέλι. Μαρία είναι το όνομα της πεθεράς μου. Και Μελίνα ήθελε ο Δημήτρης» είπε η Κατερίνα Τσάβαλου μιλώντας στις κάμερες.

Μάλιστα, προβλήθηκαν και πλάνα από το μυστήριο και τους καλεσμένους.

Κατερίνα Τσάβαλου: Μας δείχνει για πρώτη φορά την 1,5 ετών κορούλα της!

Η Κατερίνα Τσάβαλου μας δείχνει για πρώτη φορά την 1,5 ετών κορούλα της και είναι μια γλύκα!

Η γνωστή ηθοποιός μαζί με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Στεργίου τον Ιανουάριο του 2018 απέκτησαν ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι.

Η βάφτιση της μικρής είναι προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο και το όνομα που θα της δώσουν είναι Μαρία Μελίνα.

Μάλιστα, η γλυκιά μανούλα έχει ήδη κάνει τατουάζ το όνομα της μικρής της πριγκίπισσας, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Eίχατε δει τις πρώτες δημόσιες φωτογραφίες αγκαλιά με την κόρη της; Το youweekly.gr τις είχε προβάλει για σας!

Πρόσφατα, η Κατερίνα Τσάβαλου μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους μία τρυφερή φωτογραφία, όπου είναι αγκαλιά με την κόρη της στο κρεβάτι.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Κατερίνα Τσάβαλου: Μας δείχνει για πρώτη φορά την 1,5 ετών κορούλα της!

Κατερίνα Τσάβαλου: Μας δείχνει για πρώτη φορά την 1,5 ετών κορούλα της!