Αθηνά Ωνάση: Ο πρώην σύζυγος της, Αλβάρο θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας!

Έγκυος η Denize Severo!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηνά Ωνάση: Ο πρώην σύζυγος της, Αλβάρο θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας!

Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο Ντε Μιράντα θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας και την αποκάλυψη έκανε η γυναίκα του Denize Severo.

Δυο χρόνια μετά τον λαμπερό και χλιδάρο γάμο τους, το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδάκι και η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή.

Μετά το πολύκροτο διαζύγιο του Αλβάρο από την Αθηνά Ωνάση, βρήκε και πάλι τον έρωτα και η οικογενειακή του ευτυχία θα ολοκληρωθεί.

Η Denise μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε: «Μια μικρή καρδιά χτυπά μέσα μου. Είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου! Είμαι έγκυος! Ευχαριστώ τον Ντόντα που με έκανε την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο! Το μωρό μας έρχεται. Τώρα υπάρχουν 4 από εμάς! Η Viviane θα είναι πλέον η μεγάλη αδελφή! Σ ‘αγαπώ πολύ!».

Αλβάρο Ντε Μιράντα παιδί

Τον έρωτα φαίνεται πως έχει βρει και η Αθηνά Ωνάση και όπως λένε τα μέσα, τον έκλεψε από τα χέρια καλλονής.

Αθηνά Ωνάση: Ο Αλβάρο Ντε Μιράντα πόζαρε με την κόρη του και "τρέλανε" το Instagram!

Ο Αλβάρο Ντε Μιράντα, ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, πόζαρε με την κόρη τους και "τρέλανε" ο Instagram με τις πόζες τους.

Ο ίδιος τον τελευταίο καιρό διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή του, καθώς έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Denize Severo.

Ο 46χρονος έχει μεγάλη αδυναμία και στην κόρη του οι φωτογραφίες του που δημοσίευσαν το επιβεβαίωσαν.

«Το πιο ωραίο πράγμα που συνέβη στη ζωή μου, ήταν να είμαι πατέρας και να έχω το προνόμιο του θεού να υπάρχει αυτή η υπέροχη κόρη στη ζωή μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ αγάπη μου, που δεν μπορώ να σου το περιγράψω. Σε ευχαριστώ που είσαι τόσο υπέροχη και γεμίζεις πάντα περηφάνεια», έγραψε στην λεζάντα τους.

Αλβάρο Ντε Μιράντα κόρη

Αλβάρο Ντε Μιράντα κόρη

Doda de Miranda: Καυτά φιλιά για τον πρώην της Αθηνάς Ωνάση με την σύζυγο του!

Δεν έχουν τέλος τα καυτά φιλιά στο Instagram του Doda de Miranda, του πρώην συζύγου της Αθηνάς Ωνάση, με την τωρινή του σύζυγο.

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2018, ντύθηκε και πάλι γαμπρός. Ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την δημοσιογράφο Denize Severo.

To ζευγάρι πριν μια εβδομάδα έκλεισε ένα χρόνο γάμου και το γιόρτασε διασκεδάζοντας σε συναυλία.

Ο Denize Severo δεν σταμάτησε να δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο Instagram instastories και να ανταλλάζουν καυτά φιλιά.

Doda de Miranda καυτά φιλιά πρώην Αθηνά Ωνάση

Doda de Miranda καυτά φιλιά πρώην Αθηνά Ωνάση