Νίκος Οικονομόπουλος: Αποχώρησε με καυγά από το Κέντρο Αθηνών! Τι πραγματικά συνέβη και έληξε η συνεργασία τους μετά από 3 χρόνια!

Όλο το παρασκήνιο!

Νίκος Οικονομόπουλος: Αποχώρησε με καυγά από το Κέντρο Αθηνών! Τι πραγματικά συνέβη και έληξε η συνεργασία τους μετά από 3 χρόνια!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποχώρησε με καυγά από το κέντρο Αθηνών. Τι πραγματικά συνέβη και έληξε η συνεργασία τους με τον τραγουδιστή μετά από 3 χρόνια!

Η εκπομπή Happy Day αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση του. Όπως ανέφερε η εκπομπή ο τραγουδιστής είχε έναν έντονο καυγά με τον επιχειρηματία.

Ο λόγος είναι ότι εξ αρχής του είχαν ζητήσει να προστεθεί ένα μεγάλο όνομα ακόμα στο σχήμα, φήμες ανέφεραν την Πάολα, με τον τραγουδιστή να αρνείται.

Μετά τις γιορτές παρατηρήθηκε μια μείωση στον κόσμο και ο επιχειρηματίας πρότεινε στον Νίκο Οικονομόπουλο μείωση απολαβών.

Εκείνος δεν δέχτηκε και έτσι ήρθε οριστική ρήξη ανάμεσα τους. Σήμερα μάλιστα θα γινόταν και ένας μεγάλος χορός με αρκετά άτομα.

Ωστόσο το κέντρο αποφάσισε να πληρώσει κανονικά τα μεροκάματα των εργαζόμενων που δεν θα δουλέψουν αυτό το σκ.

Τον μπαμπά του Νίκου Οικονομόπουλου τον έχετε δει; Είναι στο πρόσωπο «δίδυμος» μέχρι και στα μαλλιά, είναι ίδια!

Νίκος Οικονομόπουλος: Με ένα μακροσκελές κείμενο ανακοίνωσε το τέλος μετά από τρία χρόνια - «Ήρθε η ώρα να κλείσει...»!

Με ένα μακροσκελές κείμενο ο Νίκος Οικονομόπουλος ανακοίνωσε το τέλος μετά από τρία χρόνια συνεργασίας. «Ήρθε η ώρα να κλείσει...», έγραψε μεταξύ άλλων.

Τους ξάφνιασε όλους ο τραγουδιστής με αυτή την αποκάλυψη, αφού δεν το περίμενε κανείς. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Οικονομόπουλος ανακοίνωσε πως ολοκληρώνεται η συνεργασία του με το «Κέντρο Αθηνών» όπου εμφανιζόταν τα τελευταία χρόνια και ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε.

«Μετά από 3 όμορφα χρόνια στο Κέντρο Αθηνών ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος γεμάτος δυνατές στιγμές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς που περάσατε τα βράδια μαζί μας. Ευχαριστώ επίσης τους συναδέλφους μου για την άψογη συνεργασία μας, την ορχήστρα μου και όλους τους συνεργάτες μου στον ήχο. Στα φώτα, τη σκηνή και το προσωπικό…», έγραφε η ανακοίνωση του Νίκου Οικονομόπουλου.

Νίκος Οικονομόπουλος Instagram