Νίκος Οικονομόπουλος: Είναι στο πρόσωπο «δίδυμος» με τον μπαμπά του! Μέχρι και τα μαλλιά, είναι ίδια!

Κομψότατος και ο μπαμπάς!

Νίκος Οικονομόπουλος: Είναι στο πρόσωπο «δίδυμος» με τον μπαμπά του! Μέχρι και τα μαλλιά, είναι ίδια!

O Νίκος Οικονομόπουλος είναι στο πρόσωπο «δίδυμος» με τον μπαμπά του! Μέχρι και τα μαλλιά, είναι ίδια και έχουμε την μία και μοναδική φωτογραφία που κυκλοφόρησε με τους δυο τους!

Η συνάντηση των δυο τους στην πίστα έγινε το 2014. Το ανάμεσα στο κοινό ήταν και ο πατέρας του Νίκου Οικονομόπουλου γεγονός που έκανε τον τραγουδιστή να συγκινηθεί. Οι γονείς του ζουν στην Πάτρα με αποτέλεσμα να μην τους βλέπει καθημερινά, ωστόσο διατηρεί άψογες σχέσεις μαζί τους.

Όταν ο Νίκος Οικονομόπουλος είδε τον πατέρα του, κατευθύνθηκε προς το μέρος του, τον αγκάλιασε και τραγούδησε για λίγο μαζί του. Μάλιστα όπως θα δείτε ο Αργύρης Οικονομόπουλος μοιάζει πολύ με το Νίκο και μέχρι και στα μαλλιά, έχουν κοινά, αφού και οι δυο έχουν πάρα πολλά, αν και ο μπαμπάς του έχει γκρίζα!

Νίκος Οικονομόπουλος πατέρας

Έχετε δει και την... δίδυμη αδερφή του;

Νίκος Οικονομόπουλος: Αυτός είναι ο σωσίας του! Τον είχε μπερδέψει μέχρι και η γιαγιά του!

Αυτός είναι ο σωσίας του Νίκου Οικονομόπουλου. Τον είχε μπερδέψει μέχρι και η γιαγιά του, αφού η ομοιότητες τους είναι αδιανόητες.

Τον είδαμε για πρώτη φορά πέρσι όταν ήταν να μπει σε Ελληνικό ριάλιτι, ενώ δεν ήταν λίγες και οι φορές που είχαν ποζάρει μαζί, με το Twitter να παίρνει "φωτιά" με τις επικές ατάκες.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Τραχάνη, τον οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Power of love στον ΣΚΑΙ.

Νίκος Οικονομόπουλος: Μακριά από όλους, βρήκε ηρεμία! Το μήνυμά του....

Βέβαια, η ομοιότητα του με τον Νίκο Οικονομόπουλο δεν είναι άγνωστη στην πατρίδα τους την Πάτρα, αφού και ο τραγουδιστής και ο πρώην παίκτης του Power of Love κατάγονται από εκεί.

Ο Σωτήρης Τραχάνης έχει μιλήσει σε τοπικά πατρινά sites για την ομοιότητά τους και πόσο τον θαυμάζει και μάλιστα έχει αποκαλύψει πως μέχρι και η γιαγιά του Οικονομόπουλου τον είχε δει στον δρόμο και τον είχε μπερδέψει με τον εγγονό της.

Νίκος Οικονομόπουλος σωσίας του τραγουδιστή