Γιώργος Κατσινόπουλος: Εσπευσμένα στο χειρουργείο! Τι συνέβη;

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Γιώργος Κατσινόπουλος: Εσπευσμένα στο χειρουργείο! Τι συνέβη;

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως ο Γιώργος Κατσινόπουλος μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο! Τι συνέβη και ποια η κατάσταση της υγείας του;

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Συγκεκριμένα έγραψε, «Ένα δύσκολο χειρουργείο έλαβε τέλος..Τα τελευταία 2 χρόνια προσπαθώντας να αποφύγω μια εγχείρηση στο αριστερό μου ισχίο, εξαντλώντας εναλλακτικές θεραπείες, έμεινα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων εντός κι εκτός Ελλάδας! Μετά από πολλές συζητήσεις καταλήξαμε με τον γιατρό μου, Ζακ Μελαγιες πως η εισαγωγή μου στο χειρουργικό κρεβάτι ήταν μονόδρομος.. Σήμερα, μετά από ένα χειρουργείο διάρκειας 5 ωρών εξήλθα από την Κεντρική Κλινική Αθηνών όπου υπεβλήθηκα σε αρθροσκόπηση της Αριστερής κατισχύον άρθρωσης λόγω έντονης δυσκαμψίας κ άλγους, εξαιτίας ελεύθερων οστεοχονδρινων τεμαχίων κ ύπαρξης πολλών οστεοφυτων, τα οποία κ αφαιρέθηκαν με επιτυχία. Μετά την απελευθέρωση της άρθρωσης, έγινε έγχυση βλαστοκυττάρων!!Η συνολική αποκατάσταση εκτιμάται σε 4-5 εβδομάδες, όπου θα έχουμε και μια καθαρή εικόνα του αν μπορώ και πότε να ξαναβρεθώ μέσα στους αγωνιστικούς χώρους που τόσο αγαπώ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ορθοπεδικό γιατρό μου Ζακ Μελαγιες jmelayess ,όλους όσους είναι δίπλα μου, και στην ομάδα μου η οποία έχει καταφέρει να καλύψει την απουσία μου διδακτικά στο Trainbox!»

Στο χειρουργείο βρέθηκε ωστόσο και κορυφαίος ηθοποιός πρόσφατα!

Βίκυ Σταμάτη: Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου! Τι συνέβη;

Η Βίκυ Σταμάτη πέρασε χτες την πόρτα του χειρουργείου! Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη!

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, έκανε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο χτες το απόγευμα προκειμένου να αφαιρέσει κάτι που υπήρχε κάτω από το μάτι της και την ενοχλούσε.

Χειρουργείο για Ελληνίδα αθλήτρια!

Τον τελευταίο καιρό, η Βίκυ Σταμάτη έχει αφοσιωθεί στη φροντίδα του γιού της αλλά και του συζύγου της, ο οποίος πάσχει από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ποστάροντας μία φωτογραφία αμέσως μετά την επέμβαση, έγραψε: «Ένα ράμμα και λίγο αιματάκι για την αρχοντιά μου» έγραψε η Βίκυ Τσοχατζοπούλου. «Ευχαριστώ το προσωπικό του νοσοκομείου Ευαγγελισμός και τους ασύγκριτους επιστήμονες».