Χρήστος Φερεντίνος: Μίλησε για τον Σάββα Πούμπουρα και το Best Friend's Fear! "Δεν τρελαίνομαι να..."

Τι αποκάλυψε;

Χρήστος Φερεντίνος: Μίλησε για τον Σάββα Πούμπουρα και το Best Friend's Fear!

"Δεν τρελαίνομαι να τρομάζει ο άλλος" Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε για τον Σάββα Πούμπουρα και το Best Friend's Fear χωρίς ενδοιασμούς! Τα αποκάλυψε όλα!

Καλεσμένος στον Νίκο Μουτσινά ο ίδιος μίλησε για τα πάντα και ανάμεσα σε αυτά ήταν και η γνώμη του για την νέα εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα!

Χαρακτηριστικά ο ίδιος είπε, «Είχε και η δική μας εκπομπή στοιχεία φόβου μέσα. Με τον Πρόδρομο, όταν είχαμε κάνει τη φάρσα με το ελικόπτερο που έπεσε, είχε φόβο. Δεν τις έχω δει αυτές τις φάρσες του Σάββα. Είδα στο internet λίγο τη φάρσα με τη Βίκυ Σταυροπούλου. Κι εμείς όταν ξεκινήσαμε τις φάρσες δεν το είχαμε βρει ακριβώς Είναι στόχος απ’ ότι φαίνεται να φοβηθεί ο άλλος σε αυτήν την εκπομπή. Δεν τρελαίνομαι να τρομάζει ο άλλος. Ήταν κάτι που θυμάμαι το έλεγα πολύ και στην παραγωγή. Πρέπει να προσέχουμε.»

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.

Τι νούμερα έκανε όμως στην πρεμιέρα του ο Χρήστος Φερεντίνος;

Χρήστος Φερεντίνος: Ο τραπεζίτης του Deal "σπάει" την σιωπή του! "Φροντίζω πάντα να..."

"Φροντίζω πάντα να κατευθύνω το παιχνίδι με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνουν όλα σωστά!" Ο τραπεζίτης του Deal "σπάει" την σιωπή του και αποκαλύπτει τα πάντα για το παιχνίδι και τον Χρήστο Φερεντίνο!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο tv Έθνος, ο τραπεζίτης δεν δίστασε και μίλησε για όλα τα "καυτά" ερωτήματα!

Αν για κάποιον λόγο ένα επεισόδιο δεν προβληθεί, τα χρήματα που έχει κερδίσει κάποιος παίκτης του δίνονται;

«Δεν έχει συμβεί ως τώρα κάτι τέτοιο, απ' όσο γνωρίζω».

Το ποσό που δίνεται στον νικητή φορολογείται; Δηλαδή στο χέρι παίρνει αυτό το ποσό που βλέπουμε ή λιγότερα;

«Το ποσό φορολογείται, όπως συμβαίνει και με τα κέρδη όλων των τηλεπαιχνιδιών».

Στην αντιπρόταση ποσού που κάνετε στον συμμετέχοντα παίκτη, σας βοηθάει κάποιο πρόγραμμα ή αλγόριθμος που υπάρχει μπροστά στον υπολογιστή που είστε;

«Είναι μέσα στις αρμοδιότητες μου να υπολογίζω τις πιθανότητες ανάλογα με τα ποσά που παραμένουν στο παιχνίδι και να κάνω σε κάθε γύρο την αντίστοιχη προσφορά. Το μόνο που χρησιμοποιώ καμιά φορά είναι μια αριθμομηχανή».

Μπορείτε να «ψυχολογείτε» τις διαθέσεις του παίκτη; Αν ναι, πώς το καταφέρνετε αυτό;

«Όπως και εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας και παιχνιδιού, μπορώ να καταλάβω πράγματα για την ψυχοσύνθεση και τη διάθεση κάποιου, από το πώς μιλάει, πώς αντιδρά κ.λπ. Είναι, θαρρώ, ξεκάθαρο πότε ένας παίκτης αντιμετωπίζει με θάρρος και τόλμη την τύχη του να παίζει με το κουτί του στο «Deal» και πότε κάποιος είναι πιο συγκρατημένος και διστακτικός. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι το «Deal» είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κερδίσει κανείς χρήματα και πρέπει να την αρπάξουν από τα μαλλιά. Εχουν και την ευκολία της bonus προσφοράς φέτος οι παίκτες, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να αγχώνεται κάποιος».

Υπάρχουν φορές που έχετε ευαισθητοποιηθεί για κάποια περίπτωση παίκτη που να ξέρατε το βαλάντιο του και να θεωρήσατε ότι πρέπει να τον βοηθήσετε με κάποιον τρόπο;

«Φυσικά και υπάρχουν περιπτώσεις και ιστορίες που με έχουν αγγίξει ως άνθρωπο. Προσπαθώ, όμως, όταν δουλεύω να μην επηρεάζομαι από το συναίσθημα μου και να λειτουργώ με βάση τους αριθμούς και τις πιθανότητες».

Έτυχε ποτέ να παρακάμψετε το πρωτόκολλο της εκπομπής για να βοηθήσετε μια τέτοια περίπτωση παίκτη;

«Όχι, αλλά και να το είχα κάνει, δεν θα είχα αφήσει να φανεί. Φροντίζω πάντα να κατευθύνω το παιχνίδι με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνουν όλα σωστά και σύμφωνα με τη ροή του «Deal».

Έχουν παίξει γνωστοί σας στο «Deal»;

«Μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει κάτι τέτοιο. Δεν επιτρέπεται να συμμετάσχουν συγγενείς μας στο «Deal», αλλά ακόμα κι αν γινόταν τυχαία, δεδομένου ότι δεν γνωρίζουν για αυτή μου τη θέση, θα φρόντιζα να μην καταλάβουν τίποτα».

Τι νούμερα έκανε όμως στην πρεμιέρα του ο Χρήστος Φερεντίνος;

Best Friend's Fear: Καταγγελίες στο ΕΣΡ για τις φάρσες του Πούμπουρα! Οι αιχμές του παρουσιαστή!

Τον μπελά του βρήκε ο Σάββας Πούμπουρας μιας και έχουν αρχίσει και πέφτουν καταγγελίες για τις φάρσες του στο ΕΣΡ κατά της νέας εκπομπής του, «Best Friend's Fears». Ο παρουσιαστής βέβαια πέταξε με τη σειρά του τις αιχμές του μέσω Instagram!

Τα βλέμματα τον τελευταίο καιρό είναι στραμμένα προς τον Σάββα Πούμπουρα και την νέα εκπομπή που ξεκίνησε στο κανάλι του Ant1, όπου κάνει αδιανόητες φάρσες προς ανυποψίαστους celebrities.

Οι αντιδράσεις του βέβαια είναι επικές, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους προς την εν λόγω εκπομπή.

Η υπόθεσή του φαίνεται πως πήγε στο ΕΣΡ, το οποίο παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την εκπομπή, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια κίνηση.

Δείτε την ανάρτηση και το σχόλιο του Σάββα Πούμπουρα: