Χρήστος Φερεντίνος: Επέστρεψε με το Deal! Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας...

Σάρωσε ή τσακίστηκε στον Alpha;

Χρήστος Φερεντίνος: Επέστρεψε με το Deal! Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας...

Ο Χρήστος Φερεντίνος επέστρεψε με το Deal και αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας... Σάρωσε ή τσακίστηκε στον Alpha tv; Δείτε τα αναλυτικά!

Το τηλεπαιχνίδι που έχει συζητηθεί όσο λίγα, έκανε comeback χτες, στην απογευματινή ζώνη του Alpha! Με μια παίκτρια που λύγισε και έγινε ήδη viral, ο Χρήστος Φερεντίνος έκανε Deal με το τηλεοπτικό κοινό!

To δυναμικό κοινό του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης αλλά με επιφύλαξη, μιας και απέναντι είχε το μεγαθήριο My Style Rocks! Σε τέταρτο ωστόσο, έκανε έως και 15,3%! Δείτε τα τέταρτά του:

9
9.6
16.4
19.7
21.9

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης για την απογευματινή ζώνη:

Απογευματινή ζώνη
ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα 16,3
ALPHA: Divided 8.8

ALPHA: Deal 15.3
STAR: Elif 6.1
ΣΚΑΙ: Φτερωτός Θεός 6,7

ΑΝΤ1: Still standing 17.8

ΣΚΑΙ: My Style Rocks 22.1

OPEN: Ένας για όλους 4.7

Χρήστος Φερεντίνος: Μίλησε ανοικτά για την επιστροφή του "Deal"! «Θα δοκιμάσουμε κάτι άλλο...»

Ο Χρήστος Φερεντίνος, μέσα από την εκπομπή «Happy Day», μίλησε ανοικτά για τη μεγάλη επιστροφή του δημοφιλούς παιχνιδιού του Alpha, "Deal" και δε δίστασε να σχολιάσει πως: «Θα δοκιμάσουμε κάτι άλλο φέτος»!

Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη επιστροφή του "Deal" αλλά και στον λόγο για τον οποίο κόπηκε την πρώτη φορά.

«Θα μιλήσω με απόλυτη ειλικρίνεια, δεν ήμουν από αυτούς που έλεγα 100% θέλω να αφήσουμε το Deal. Από την άλλη, είμαι της άποψης ότι όταν κάνεις κάτι και πάει καλά, καλύτερα να το σταματήσεις όταν πηγαίνει πολύ καλά παρά όταν πέφτει. Υπήρχε συζήτηση για να μην κουραστεί το ίδιο το προϊόν και ο κόσμος, καλύτερα να του βάλουμε μια άνω τελεία. Πραγματικά βάλαμε μια άνω τελεία, γι΄αυτό δεν το αποχαιρετήσαμε και βλέπουμε, πάμε να δοκιμάσουμε κάτι άλλο». σχολίασε ο παρουσιαστής.

Ενώ στη συνέχεια είπε: «Η αλήθεια είναι ότι και εγώ και ο Alpha, κοιταχτήκαμε στα μάτια και είπαμε πάμε πάλι εκεί».

To Deal επιστρέφει για 4η σεζόν στον Alpha με τον Χρήστο Φερεντίνο. Από τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου και κάθε απόγευμα στις 17.50, ο Χρήστος θα προσπαθεί να κλείσει το καλύτερο Deal για κάθε παίκτη που θα δοκιμάζεται απέναντι στην τύχη και τον τραπεζίτη, με όπλα του τη στρατηγική και την διαπραγμάτευση.

Η πρεμιέρα του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού θα είναι πολύ εκρηκτική και γεμάτη έντονες στιγμές. Το πρώτο κουτί της χρονιάς φέρει το νούμερο 14 και ανήκει στην Κατερίνα Βάζου από τον νομό Ηρακλείου. H Κατερίνα είναι 40 ετών και έχει δύο παιδιά, ενώ εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός. O Χρήστος Φερεντίνος της έχει δώσει τον τίτλο της “Sexy Mama” του παιχνιδιού. Θα καταφέρει η Κατερίνα με το έντονο ταμπεραμέντο της να κερδίσει την εύνοια του τραπεζίτη και να κλείσει το καλύτερο Deal; Η απάντηση, σήμερα, στις 17.50, στον Alpha.

Σας έχουμε βρει αναλυτικά τους νέους κανόνες του παιχνιδιού!

Deal πρώτη διαγωνιζόμενη