Δούκισσα Νομικού: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ έκανε κοντινό στο πρόσωπο! Με ρίζα στα μαλλιά προκάλεσε εντυπώσεις!

Τα σχόλια πήραν φωτιά!

Δούκισσα Νομικού: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ έκανε κοντινό στο πρόσωπο! Με ρίζα στα μαλλιά προκάλεσε εντυπώσεις!

Η Δούκισσα Νομικού χωρίς ίχνος μακιγιάζ έκανε κοντινό στο πρόσωπο! Με ρίζα στα μαλλιά προκάλεσε εντυπώσεις και τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία της στο Instagram έδωσαν και πήραν!

Η ίδια, αντέγραψε το concept του Mario Testino Towel Series και οι followers της δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο! Χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Δούκισσα Νομικού έκανε κοντινό στο πρόσωπο και ανέδειξε τα κοσμήματά της.

Η παρουσιάστρια και μανούλα, αγαπά πολύ το φυσικό look και έχει αφήσει ελαφρώς άβαφη τη ρίζα στα μαλλιά της, αφού πλέον χρησιμοποιεί την τεχνική balayage για να τα βάψει. Από εμάς πήρε 10άρι και για την τόλμη, και για την φυσικότητα! Ιδού και η σχετική ανάρτηση από το Instagram:

Δείτε την και με σούπερ στιλάτο λευκό πουκάμισο!

Δούκισσα Νομικού: Πόζαρε αχτένιστη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Έτσι ξυπνάει κάθε πρωί!

Η Δούκισσα Νομικού τόλμησε και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και εντελώς αχτένιστη! Η παρουσιάστρια ξυπνάει έτσι κάθε πρωί και δεν φοβάται να το δείξει!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δείξει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την εμφάνισή της και έτσι δε διστάζει να εμφανιστεί και χωρίς καθόλου μακιγιάζ στα social media.

Έτσι, θέλοντας να μοιραστεί μία στιγμή από τη ζωή της σαν μανούλα, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία μόλις είχε ξυπνήσει και έγραψε:

«Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία σήμερα στις 8:50 το πρωί. Ήθελα να την ανεβάσω με την λεζάντα: «Όταν ξυπνάς και τα παιδιά σου ακόμη κοιμούνται. Αγουροξυπνημένη και αχτένιστη καλημέρα! Μετά από 5 λεπτά ξύπνησαν και τα δύο μαζί. Επομένως την ανεβάζω τώρα που κοιμήθηκαν, λέγοντας σας τελικά «Καληνύχτα»!

Βέβαια η Δούκισσα Νομικού περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο της με τα παιδιά της και ιδιαίτερα με την μικρή κορούλα της!

Δούκισσα Νομικού: Με πρησμένο πρόσωπο και χωρίς μακιγιάζ πόζαρε και μας "τρέλανε"!

Με πρησμένο πρόσωπο και χωρίς ίχνος μακιγιάζ πόζαρε στο φακό η Δούκισσα Νομικού και μας "τρέλανε", αφού παραμένει μια κούκλα.

Η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει και μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της, ενώ έχει αποκαλύψει και το όνομα που θα της δώσουν.

Η Δούκισσα Νομικού είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, αλλά και από τα επαγγελματικά της.

Σε μια από αυτές τις στιγμές, πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με πρησμένο πρόσωπο και εξακολουθεί να είναι μια κούκλα.

Δούκισσα Νομικού πρησμένο πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ