Νίκος Πολυδερόπουλος: Ο Ορφέας του Τατουάζ μας έδειξε την θέα από το σπίτι και... «μείναμε»!

Είναι εντυπωσιακή!

Νίκος Πολυδερόπουλος: Ο Ορφέας του Τατουάζ μας έδειξε την θέα από το σπίτι και... «μείναμε»!

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος ο οποίος υποδύθηκε και τον Ορφέα στην σειρά του ALPHA το Τατουάζ, μας έδειξε την θέα από το σπίτι του και «μείναμε».

Ωστόσο, δεν αποκάλυψε αν είναι πρόκειται για δικό του σπίτι ή του αδερφού του, Παντελή καθώς τον έκανε tag στο instastory του.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έχει μεγάλη αδυναμία στα τρία αδέρφια του, με τα οποία είναι σαν φωτοτυπίες του και θα μπορούσε να τους περάσει κανείς και για δίδυμα.

Όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις πάντα τους επισκέπτεται και περνούν μαζί χρόνο. Πριν λίγες ώρες, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από το μπαλκόνι και «μείναμε» με την απίστευτη θέα.

Νίκος Πολυδερόπουλος σπίτι

Ορφέας Τατουάζ

ALPHA σειρά

Νίκος Πολυδερόπουλος: Ο Ορφέας από το Τατουάζ έχει στην κουζίνα του λευκό πάγκο! Φωτογραφία μέσα από το σπίτι!

O Νίκος Πολυδερόπουλος, που αγαπήσαμε σαν τον Ορφέα από το Τατουάζ έχει λευκό πάγκο στην κουζίνα του. Είδαμε φωτογραφία μέσα από το σπίτι του.

Ο ηθοποιός κρατάει ένα χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο στα social media μοιράζεται διάφορε στιγμές από την καθημερινότητα του.

Πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία από την κουζίνα του σπιτιού του και μας έδειξε το εσωτερικό του. Ο πάγκος του είναι λευκός και το ψυγείο του τεράστιο.

Μέσα από τον λογαριασμό του, μας έχει δείξει και το απίστευτο αυτοκίνητο του.

Νίκος Πολυδερόπουλος Ορφέας Τατουάζ σπίτι

O Ορφέας από το Τατουάζ έχει στο σπίτι του λευκό καναπέ! Τα πολύχρωμα μαξιλάρια τραβούν την προσοχή!

Στο σπίτι του ο Ορφέας από το Τατουάζ έχει στο σαλόνι λευκό καναπέ, όμως τα πολύχρωμα μαξιλάρια του τραβούν όλη την προσοχή.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είδε μεγάλη επιτυχία μέσα από την σειρά του Alpha και έχει γίνει από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της γενιάς του.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές της καθημερινότητας του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Σε μια από τις αναρτήσεις του, είδαμε και το σαλόνι του σπιτιού του. Ο λευκός καναπές με τα πολύχρωμα μαξιλάρια που τον κοσμούν εντυπωσιάζει.

Νίκος Πολυδερόπουλος Ορφέας Τατουάζ σπίτι

Το σπίτι του το είδαμε, τα αδέρφια το όμως που είναι σαν... φωτοτυπίες του τα έχετε δει;