Βίκυ Κάγια: Ξεκίνησε «κόντρα» με τον Σωτήρη Κοντιζά; Οι μπηχτές που άρχισαν από το GNTM!

Πέταξαν «καρφιά» και δεν το κατάλαβε κανείς...

Βίκυ Κάγια: Ξεκίνησε «κόντρα» με τον Σωτήρη Κοντιζά; Οι μπηχτές που άρχισαν από το GNTM!

Ξεκίνησε «κόντρα» ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά με τον Σωτήρη Κοντιζά; Σύμφωνα με το Happy Day οι... μπηχτές άρχισαν από το GNTM.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έκαναν στην εκπομπή, όλα ξεκίνησαν από το διαγωνισμό μοντέλων στο STAR όταν η κριτής πέταξε το πρώτο «καρφί».

Συγκεκριμένα η Βίκυ Καγιά είχε πει σε διαγωνιζόμενη στο παιχνίδι: «Η μόδα δεν είναι τραγουδάκι, ούτε μαγειρικούλα. Είναι μόδα», κάτι που σύμφωνα με την εκπομπή θεωρήθηκε υπονοούμενο.

Όπως φαίνεται αυτή την «κόντρα» συνέχισε ο Σωτήρης Κοντιζάς ο οποίος είπε σε παίκτη του MasterChef: «Έχεις έρθει με ένα στυλ που εμένα δε μου δείχνει ώριμο. Δεν κάνουμε πασαρελίτσα εδώ».

«Τώρα που το μοντάραμε και το είδαμε, είναι κανονική πληρωμένη απάντηση του Κοντιζά στη Βίκυ» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά την προβολή του βίντεο που έφτιαξε η ομάδα της.

Και μιας που μιλήσαμε για MasterChef.. τα highlights του επεισοδίου της Τρίτης τα έχετε δει;

GNTM - έκτακτο: Οριστικό «διαζύγιο» για την Χριστοπούλου! Η Βίκυ Καγιά έχει βρει ήδη αντικαταστάτρια!

Έκτακτο είναι το ρεπορτάζ που θα σας αποκαλύψω σήμερα στο Youweekly.gr για το GNTM! Μόλις ήρθαν οι πληροφορίες στα χέρια μου! Μετά το οριστικό "διαζύγιο" της Έλενας Χριστοπούλου με την παραγωγή η Βίκυ Καγιά έχει βρει ήδη την αντικαταστάτριά της!

Στο Vanda's blog, για ακόμα μια φορά, θα σας μεταφέρω πράγματα που δεν έχει γράψει κανείς πουθενά - ακόμη!

Εδώ και μέρες στα πηγαδάκια της showbiz και των τηλεοπτικών ακουγόταν έντονα πως η γνωστή μάνατζερ έκλεισε την πόρτα στο STAR και ο ΣΚΑΙ κέρδισε ένα δυνατό χαρτί για το δεύτερο μέρος της σεζόν! Κάτι που τελικά επιβεβαίωσε η ίδια πριν από λίγες ώρες στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά!

Ωστόσο, εγώ, το έψαξα και το πήγα ένα βήμα παραπέρα - με ξέρετε τώρα! Οι δικές μου πηγές μου αποκάλυψαν πως... η ξανθιά παρουσιάστρια του ριάλιτι μετά από αυτή την αποχώρηση "βόμβα" δεν άφησε τα πράγματα στην τύχη τους και... κίνησε γη και ουρανό για να βρει το επόμενο πρόσωπο που θα κάνει ότι ακριβώς έκανε και η Έλενα στο GNTM και... με επιφύλαξη σας αποκαλύπτω πως μάλλον το βρήκε!

Έχει ρίξει ήδη στο τραπέζι ένα πολύ μεγάλο όνομα που αν όντως κλείσει θα ταράξει τα νερά! Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ακόμα περισσότερα αλλά με ξέρετε... θα επανέλθω!

ΠΗΓΗ