Μαντώ Γαστεράτου: Μίλησε ανοιχτά για την γέννα της - «Έτσι όπως κλαίει λίγα δευτερόλεπτα αφότου έχει βγει...»!

Ο μικρός ακόμη δεν βγήκε και... έκανε το απίστευτο στην νοσοκόμα!

Μαντώ Γαστεράτου: Μίλησε ανοιχτά για την γέννα της - «Έτσι όπως κλαίει λίγα δευτερόλεπτα αφότου έχει βγει...»!

Ανοιχτά για τη γέννα της μίλησε η Μαντώ Γαστεράτου μέσα από το κανάλι της στο Youtube. H παρουσιάστρια αποκάλυψε τι έκανε ο γιος της λίγα δευτερόλεπτα αφότου βγήκε από την κοιλιά της και έκλαιγε.

Από την ημέρα που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της, πλέουν σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Η Μαντώ Γαστεράτου για πρώτη φορά μέσα από το κανάλι της στο Youtube θέλησε να μοιραστεί με τις διαδικτυακές της φίλες την εμπειρία της από τον τοκετό, αλλά και τα συναισθήματα της.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι έκανε ο γιος της, λίγα δευτερόλεπτα αφότου είχε βγει από την κοιλία της και έκλαιγε. «Έτσι όπως κλαίει λίγα δευτερόλεπτα αφότου έχει βγει από την κοιλία μου, κάνει τσου και βλέπω το τσ@@νι του και ούρησε την νοσοκόμα», αποκάλυψε η ευτυχισμένη μανούλα.

Το σώμα της Μαντώς Γαστεράτου, μετά την γέννα το έχετε δει; Την φωτογραφία που «έριξε» το Instagram δεν θα την πιστεύετε.

Μαντώ Γαστεράτου: Το πρώτο δημόσιο μήνυμα της μετά την γέννηση του γιου της!

Το πρώτο δημόσιο μήνυμα που έστειλε η Μαντώ Γαστεράτου μετά την γέννηση του γιου της!

Η όμορφη παρουσιάστρια βιώνει τις ομορφότερες ημέρες της ζωής της, αφού μόλις προχθές έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Νίκο Ισηγόνη!

Η Μαντώ Γαστεράτου βρίσκεται ακόμα στο μαιευτήριο και πριν λίγο ανέβασε ένα instastory μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που δέχεται.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Γεια σας θέλω να σας πω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ για μένα και το μπεμπάκι, είμαστε πολύ καλά και θα βγούμε σύντομα».

Μαντώ Γαστεράτου νοσοκομείο