Αδιανόητη δήλωση από πασίγνωστη τραγουδίστρια: "Δεν έχω πάει ποτέ με άνδρα που είχε μικρό μόριο"

Ποια έκανε αυτές τις "πιπεράτες" αποκαλύψεις;

Αδιανόητη δήλωση από πασίγνωστη τραγουδίστρια:

Αδιανόητες δηλώσεις έκανε πασίγνωστη τραγουδίστρια λέγοντας πως "δεν έχει πάει ποτέ της με άνδρα ο οποίος να έχει μικρό μόριο".

O λόγος για την Μαντόνα που επέστρεψε μετά από ένα σερί ακυρώσεων στις εμφανίσεις της και αποφάσισε να κάνει "καυτές" αποκαλύψεις στο κοινό της σε συναυλία στο Palladium.

Συγκεκριμένα, ρώτησε στο live της: «Πώς θα αποκαλούσατε έναν άντρα με μικρό πέος; Η απάντηση είναι, ότι δε μπορώ να @#%#$% ξέρω. Δεν έχω υπάρξει ποτέ με άντρα με μικρό @#%$#$%. Το ξέρετε ότι το μέγεθος μετράει, μην προσποιείστε πως δε μετράει!»

«Συνήθως γονατίζω για περίπου 20 λεπτά και αυτό είναι εντάξει. Είμαι καλή σ’ αυτό, έτσι μου έχουν πει.» είπε στη συνέχεια.

Ενώ αποκάλυψε πως όταν θέλει βοηθό τον βρίσκει μέσα από το gay app Grindr.

Πανικός στο Twitter με τις πλαστικές πασίγνωστης τραγουδίστριας - «Φαίνεται ψεύτικη σαν την Μαντόνα»!

Πανικός επικράτησε στο Twitter με πασίγνωστη τραγουδίστρια. «Φαίνεται ψεύτικη σαν την Μαντόνα», είπαν για τις πλαστικές της επεμβάσεις.

Έξαλλοι... είναι οι θαυμαστές της με την αλλαγή που έχει κάνει στην εξωτερική της εμφάνιση, η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη από κενάνεν.

Ο λόγος για την Gwen Stefani η οποία όπως φαίνεται απογοήτευσε το κοινό της κατά την εμφάνισή της στα βραβεία Grammy.

Το twitter πήρε φωτιά από σχόλια του τύπου: «Τι έκανε η Gwen στο πρόσωπό της και φαίνεται αγνώριστη;», «99% fillers (δηλαδή ενέσιμη έγχυση υαλουρονικού οξέως για το γέμισμα των ρυτίδων) και 1% δέρμα», «Έχεις αρχίσει να φαίνεσαι ψεύτικη σαν την Μαντόνα». Η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται να έχει επέμβει στο πρόσωπό της και αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει.

Πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο

Κάποιοι μάλιστα είπαν πώς αποχωρίστηκε το κόκκινο κραγιόν που φορούσε και το οποίο αντικατέστησε με ένα nude για να φαίνεται πιο φυσική. Όμως το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το αντίθετο καθώς το πρόσωπό της δεν είχε καμία κίνηση, ελαστικότητα.

Πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο