DEAL: Το πρώτο ειδύλλιο ανάμεσα στους παίκτες στο τηλεπαιχνίδι του ALPHA!

Σε «ερωτικούς» ρυθμούς το σημερινό επεισόδιο!

DEAL: Το πρώτο ειδύλλιο ανάμεσα στους παίκτες στο τηλεπαιχνίδι του ALPHA!

Το πρώτο ειδύλλιο ανάμεσα στους παίκτες του DEAL, στο τηλεπαιχνίδι του ALPHA με τον Χρήστο Φερεντίνο, είναι γεγονός στο κανάλι.

Ιδιαίτερα ερωτικό έχει γίνει τώρα τελευταία το Deal, αφού φαίνεται πως τα επίπεδα της οξυτοκίνης, γνωστή και ως «ορμόνη του έρωτα», είναι ιδιαίτερα ανεβασμένα. Ο Παντελής αποχώρησε από το παιχνίδι έχοντας κερδίσει 1000ευρώ, γεγονός που δεν τον στεναχώρησε ιδιαίτερα, αφού έχει ήδη κερδίσει την ανεκτίμητης αξίας καρδιά της Γωγώς.

Η Γωγώ βρέθηκε στο πλάι του σε κάθε του απόφαση κι επιλογή κουτιού – όχι πάντα με σύμπνοια απόψεων – και κάλεσαν όλους τους παίκτες και συντελεστές του Deal στον γάμο τους. Το χτεσινό επεισόδιο παρακολούθησαν πάνω από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές, με την τηλεθέαση να φτάνει έως και το 24% σε επιμέρους κοινό.

Δες εδώ το επεισόδιο!

Στους ίδιους «ερωτικούς» ρυθμούς κινείται και το σημερινό επεισόδιο, όταν ο Χρήστος «ρίχνει άδεια και πιάνει γεμάτα» με μια ερώτησή του στον Ζαννή. Μήπως έχουμε το πρώτο εν εξελίξει ειδύλλιο στο Deal; Ποιο κορίτσι συνοδεύει κάθε βράδυ τον Ζαννή στο αυτοκίνητό του;

Δες το απόσπασμα:

Deal

Ωπ, τι έχουμε εδώ; Σήμερα στο #dealgr στις 17:50 με τον Χρήστο Φερεντίνο. #alphasneakpreview #alphatv

Posted by Alpha TV on Friday, January 31, 2020

Στο σημερινό επεισόδιο, υποδεχόμαστε την Ευγενία Στάμου, τη δικαστική επιμελήτρια από τον νομό Ιωαννίνων. Η Ευγενία λέει ότι τα πάει πολύ καλά με όσους χρωστάνε, και τώρα έχει έρθει προκειμένου να κάνει κατάσχεση στον Τραπεζίτη.

Θα δείξει αποφασιστικότητα κι όταν έρθει αντιμέτωπη με την τύχη και τις προσφορές από την άλλη άκρη του τηλεφώνου;

Link για το trailer:

Deal

H Ευγενία ήρθε για να κάνει κατάσχεση στον Τραπεζίτη. Θα τα καταφέρει; Αύριο στο #dealgr στις 17:50 με τον Χρήστο Φερεντίνο. #alphatv

Posted by Alpha TV on Thursday, January 30, 2020

Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο. Κάθε απόγευμα στις 17.50 στον Alpha.

Πως τα πάει με την τηλεθέαση ο παρουσιαστής; Φέρνει ικανοποιητικά νούμερα στο κανάλι, όπως πριν το κόψιμο της;

Deal: «Πάγωσαν» όλοι στο πλατό! Κανείς δεν περίμενε να συμβεί αυτό...

«Πάγωσαν» όλοι στο πλατό του Deal, αφού κανείς δεν περίμενε να συμβεί αυτό στην παίκτρια. Δεν το πίστευε ούτε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Η Εύα Τζίτζου από τη Ρόδο δοκίμασε σήμερα την τύχη της. Η 29χρονη έδιωξε αρκετά ποσά στην αρχή και όλα έδειχναν ότι πάει για ένα πολύ καλό deal με τον τραπεζίτη.

Όμως, ήρθε η ανατροπή και σε δύο συνεχόμενα ανοίγματα έβγαλε ατα 20.000 και 60.000 ευρώ, με όλους στο πλατό να «παγώνουν» και να μην πιστεύουν τι συνέβη.

Στο τέλος υπήρχαν μέσα οι 2.000, 4.000 και 40.000 ευρώ. Ο τραπεζίτης της πρόσφερε 9.000 ευρώ για να πουλήσει το κουτί της και εκείνη το δέχτηκε.

«Ποτέ δεν ήμουν άπληστη στη ζωή μου, ποτέ. Πάντα είμαι ευγνώμων για τα πράγματα που έχω. Είναι αρκετά τα χρήματα. Δεν πιστεύω ότι στο κουτί μου είναι οι 40.000. Δεν θα το ρισκάρω, 9.000 ευρώ είναι αρκετά χρήματα, τα οποία δεν είχα και ποτέ. Θα σταματήσω!», είπε η Εύα και πούλησε το κουτί της στον τραπεζίτη για 9.000 ευρώ, κάτι πολύ σωστό αφού το επόμενο κουτί που άνοιξε είχε τις 40,000.

Deal

Ο τραπεζίτης του Deal "σπάει" την σιωπή του σε μια σπάνια συνέντευξη..."Φροντίζω πάντα να..."