Χρήστος Φερεντίνος: Ο τραπεζίτης του Deal "σπάει" την σιωπή του! "Φροντίζω πάντα να..."

Τι αποκάλυψε;

Χρήστος Φερεντίνος: Ο τραπεζίτης του Deal

"Φροντίζω πάντα να κατευθύνω το παιχνίδι με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνουν όλα σωστά!" Ο τραπεζίτης του Deal "σπάει" την σιωπή του και αποκαλύπτει τα πάντα για το παιχνίδι και τον Χρήστο Φερεντίνο!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο tv Έθνος, ο τραπεζίτης δεν δίστασε και μίλησε για όλα τα "καυτά" ερωτήματα!

Αν για κάποιον λόγο ένα επεισόδιο δεν προβληθεί, τα χρήματα που έχει κερδίσει κάποιος παίκτης του δίνονται;

«Δεν έχει συμβεί ως τώρα κάτι τέτοιο, απ' όσο γνωρίζω».

Το ποσό που δίνεται στον νικητή φορολογείται; Δηλαδή στο χέρι παίρνει αυτό το ποσό που βλέπουμε ή λιγότερα;

«Το ποσό φορολογείται, όπως συμβαίνει και με τα κέρδη όλων των τηλεπαιχνιδιών».

Στην αντιπρόταση ποσού που κάνετε στον συμμετέχοντα παίκτη, σας βοηθάει κάποιο πρόγραμμα ή αλγόριθμος που υπάρχει μπροστά στον υπολογιστή που είστε;

«Είναι μέσα στις αρμοδιότητες μου να υπολογίζω τις πιθανότητες ανάλογα με τα ποσά που παραμένουν στο παιχνίδι και να κάνω σε κάθε γύρο την αντίστοιχη προσφορά. Το μόνο που χρησιμοποιώ καμιά φορά είναι μια αριθμομηχανή».

Μπορείτε να «ψυχολογείτε» τις διαθέσεις του παίκτη; Αν ναι, πώς το καταφέρνετε αυτό;

«Όπως και εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας και παιχνιδιού, μπορώ να καταλάβω πράγματα για την ψυχοσύνθεση και τη διάθεση κάποιου, από το πώς μιλάει, πώς αντιδρά κ.λπ. Είναι, θαρρώ, ξεκάθαρο πότε ένας παίκτης αντιμετωπίζει με θάρρος και τόλμη την τύχη του να παίζει με το κουτί του στο «Deal» και πότε κάποιος είναι πιο συγκρατημένος και διστακτικός. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι το «Deal» είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κερδίσει κανείς χρήματα και πρέπει να την αρπάξουν από τα μαλλιά. Εχουν και την ευκολία της bonus προσφοράς φέτος οι παίκτες, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να αγχώνεται κάποιος».

Υπάρχουν φορές που έχετε ευαισθητοποιηθεί για κάποια περίπτωση παίκτη που να ξέρατε το βαλάντιο του και να θεωρήσατε ότι πρέπει να τον βοηθήσετε με κάποιον τρόπο;

«Φυσικά και υπάρχουν περιπτώσεις και ιστορίες που με έχουν αγγίξει ως άνθρωπο. Προσπαθώ, όμως, όταν δουλεύω να μην επηρεάζομαι από το συναίσθημα μου και να λειτουργώ με βάση τους αριθμούς και τις πιθανότητες».

Έτυχε ποτέ να παρακάμψετε το πρωτόκολλο της εκπομπής για να βοηθήσετε μια τέτοια περίπτωση παίκτη;

«Όχι, αλλά και να το είχα κάνει, δεν θα είχα αφήσει να φανεί. Φροντίζω πάντα να κατευθύνω το παιχνίδι με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνουν όλα σωστά και σύμφωνα με τη ροή του «Deal».

Έχουν παίξει γνωστοί σας στο «Deal»;

«Μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει κάτι τέτοιο. Δεν επιτρέπεται να συμμετάσχουν συγγενείς μας στο «Deal», αλλά ακόμα κι αν γινόταν τυχαία, δεδομένου ότι δεν γνωρίζουν για αυτή μου τη θέση, θα φρόντιζα να μην καταλάβουν τίποτα».

Τι νούμερα έκανε όμως στην πρεμιέρα του ο Χρήστος Φερεντίνος;

Χρήστος Φερεντίνος: O Τραπεζίτης του "Deal" "σπάει" την σιωπή του για πρώτη φορά! Χωρίς όμως να δούμε το πρόσωπό του!

O Τραπεζίτης του "Deal" μιλάει και "σπάει" την σιωπή του για πρώτη φορά, χωρίς όμως να δούμε το πρόσωπό του! Ποια είναι η ταυτότητά του και τι έχει να πει για τον Χρήστο Φερεντίνο;

Το Deal επιστρέφει δυναμικά και αυτή τη φορά, ο Τραπεζίτης μίλησε στον ιστότοπο oneman.gr και τη Ναστάζια Καπέλλα για τα πάντα!

Καταρχήν πώς σας λένε; Αν δεν μπορείτε να απαντήσετε αυτό, μπορείτε να μας πείτε αν είστε γυναίκα ή άνδρας;

- Θα προτιμούσα να διατηρήσω την ανωνυμία μου, αλλά ναι, μπορώ να σας πω ότι είμαι άνδρας.

Είστε το ίδιο πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι;

Είμαι ο ίδιος σε κάθε παιχνίδι και λειτουργώ κάθε φορά κατά βούληση.

Είστε ένα πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι;

- Ορισμένες φορές φέρνω παρέα στο studio, αλλά οι προσφορές είναι πάντα μόνο δική μου αρμοδιότητα.

Τι έχετε σπουδάσει;

- Έχω τελειώσει Οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ και στη συνέχεια πήγα στην Αμερική όπου και ολοκλήρωσα επιτυχώς το Master of Arts in Economics στο πανεπιστήμιο Columbia.

Έχετε δουλέψει ποτέ σε τράπεζα;

- Φυσικά. Η θέση μου στην άλλη άκρη της γραμμής του τηλεφώνου του Deal δεν προέκυψε έτσι απλά. Έχω επαγγελματική εμπειρία σε τράπεζες της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού.


Το να είστε ο Τραπεζίτης είναι η μοναδική σας δουλειά αυτή την περίοδο;

- Αυτή την περίοδο εργαζόμουν στο κανονικό μου γραφείο και η αλήθεια είναι πως είχα αρχίσει να πλήττω. Ξέρετε, όταν έχεις βγει από τη ρουτίνα της τράπεζας, είναι δύσκολο να ξαναμάθεις σε αυτήν. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει το Deal στον Alpha και απ’ ό,τι έχω ακούσει θα έχει και μερικές πολύ ενδιαφέρουσες αλλαγές και προσθήκες. Είχα και καιρό να τα πω με τον Χρήστο, οπότε χάρηκα που τον άκουσα.

Όταν συστήνεστε σε κόσμο αναφέρετε ότι είστε τραπεζίτης στο Deal;

- Όχι. Είναι όρος του συμβολαίου μου να μην αποκαλύψω την ταυτότητά μου. Δε σας κρύβω όμως, ότι ενώ στην αρχή με ενοχλούσε αυτή η απόκρυψη της ταυτότητάς μου δεδομένης και της επιτυχίας του παιχνιδιού, θεωρώ πλέον ότι προσδίδει ένα επιπλέον κύρος, έναν σεβασμό και ένα κάποιο μυστήριο στην όλη εξέλιξη του κάθε επεισοδίου Deal.

Είστε ο ίδιος τραπεζίτης με πέρυσι;

- Ναι, παραμένω σταθερά ο ίδιος τραπεζίτης εδώ και τρία χρόνια που προβάλλεται το Deal στον Alpha. Τώρα πάμε για την 4η σεζόν.

Σας έχουμε δει ποτέ στο γυαλί χωρίς ξέρουμε ότι είστε ο τραπεζίτης του Deal;

- Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο, θα ήταν εντελώς τυχαίο. Προτιμώ να μην κυκλοφορώ στο πλατό, δεν είμαι και ιδιαίτερα κοινωνικός τύπος.

Βρίσκεστε στο πλατό την ώρα του παιχνιδιού;

- Βρίσκομαι στο control, απ’ όπου παρακολουθώ και ακούω τα πάντα. Από εκεί, κάνω τους υπολογισμούς και τα τηλεφωνήματά μου όταν είναι απαραίτητο.

Αν παίζατε εσείς και βρισκόσασταν στο τέλος με το ανώτερο και το κατώτερο ποσό, θα διαλέγατε την προσφορά;

- Είμαι της λογικής και του σίγουρου, ενώ αντιπαθώ το ρίσκο γι’ αυτό και θα διάλεγα την προσφορά. Πάντα θα διαλέγω την προσφορά.

Κάνετε παρέα με τον Χρήστο Φερεντίνο εκτός δουλειάς;

- Έχουμε βγει αρκετές φορές για ποτό μετά τα γυρίσματα. Δεν είμαστε κολλητοί, αλλά ναι, κάνουμε παρέα.

Εσείς γνωρίζατε για τις καταγγελίες που έκαναν παίκτες στο Deal; Ποια είναι η στάση του σταθμού απέναντί τους;