Γνωστή Ελληνίδα δείχνει το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη: Έτσι είναι 9 μέρες μετά τον τοκετό!

Έχασε 15 κιλά!

Γνωστή Ελληνίδα δείχνει το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη: Έτσι είναι 9 μέρες μετά τον τοκετό!

Γνωστή Ελληνίδα πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Πριν 9 μέρες γέννησε και μας δείχνει τώρα πως είναι το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη και τον τοκετό.

Ο λόγος για την Βίβιαν Δράκου που έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον ηθοποιό, Θανάση Πατριαρχέα.

«Και ναι, μετά από περίπου 14 ώρες είναι κοριτσάκι!!!!! Δέος, πληρότητα, ευθύνη... Ένας κατουρημένος μπαμπάς!» είχε γράψει σε ανάρτηση του στα Insta Stories ο ηθοποιός.

Τώρα 9 μέρες μετά τον τοκετό η ίδια ποζάρει στον καθρέφτη δείχνοντας το σώμα της και λέγοντας πως έχασε 15 κιλά.

Η ίδια άλλωστε είναι πρώην αθλήτρια και έτσι έχει μπει και πάλι σε πρόγραμμα μετά τον τοκετό και δίνει συμβουλές και σε άλλες μανούλες πως να χάσουν σταδιακά τα κιλά που πήραν στις εγκυμοσύνες τους.

Δείτε την φωτογραφία:

Βίβιαν Δράκου

Ελεονώρα Μελέτη: Έτσι ήταν το σώμα της λίγες μέρες μετά τη γέννα! Έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Η Ελεονώρα Μελέτη με πολύ κόπο τα κατάφερε και έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης! Ωστόσο μέσα από μία φωτογραφία θέλησε να δείξει πως έτσι ήταν το σώμα της λίγες μέρες μετά τη γέννα της κόρης της!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δείξει πως είναι εντελώς ακομπλεξάριστη και διαθέσιμη να μιλήσει για όλα τα θέματα!

Έτσι με μία δημοσίευσή της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη μας έδειξε πως ήταν το σώμα της λίγες μέρες αφού είχε γεννήσει!

«Στην αρχή ήμουν διστακτική, μέχρι που πήρα την απόφαση να πέσω στο νερό. Τις πρώτες φορές, κουραζόμουν πολύ, κολυμπούσα λίγο. Ο Θοδωρής που διαβεβαίωσε πως θα αποκτήσω αντοχές και πως πρέπει να περάσω ένα διάστημα προσαρμογής. Σήμερα δύο μήνες σχεδόν μετά, δεν μπορώ να φανταστώ πως δεν θα πάω τουλάχιστον 2 φορές για κολύμπι, είτε σε πισίνα είτε στη θάλασσα» έγραψε η παρουσιάστρια.

Στο μεταξύ έχετε δει πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κόρη της;

Μελέτη κιλά