Ειρήνη Καζαριάν: Ποζάρε τόπλες και "έριξε" το Instagram! Η πιο αποκαλυπτική φωτογραφία της!

Σκέτη "φωτιά"!

Ειρήνη Καζαριάν: Ποζάρε τόπλες και

Η Ειρήνη Καζαριάν δεν δίστασε και πόζαρε τόπλες! Αυτή είναι με διαφορά η πιο αποκαλυπτική φωτογραφία της πρώτης νικήτριας του GNTM και "έριξε" το Instagram!

Το πανέμορφο μοντέλο έκανε μία εντυπωσιακή κούρσα και κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια του δημοφιλούς ριάλιτι του Star το 2018.

Έκτοτε ακολουθεί καριέρα ως μοντέλο και η δουλειά της μοιάζει να είναι εντυπωσιακή. Έτσι όταν ανέβασε στα social media μία φωτογραφία τοπλες, προκάλεσε πανικό!

Μάλιστα στη φωτογραφία της σχολίασε μέχρι και η Βίκυ Καγιά!

Στο μεταξύ είδατε την αντίδραση που είχε το μοντέλο όταν πριν από λίγες μέρες της έδειξαν φωτογραφίες της με τον Ίαν Στρατή;

Ειρήνη Καζαριάν: «Έπαθα σοκ με το GNTM! Θα προτιμούσα να...»

Η Ειρήνη Καζαριάν μιλάει για το GNTM και εξηγεί πως έπαθε «σοκ με το φετινό αποτέλεσμα του τελικού».

Η περσινή νικήτρια του ριάλιτι μόδας βρέθηκε στο The 2Night Show και αναφέρθηκε και στον φετινό τελικό του Greece’s Next Top Model, όπου είχαμε δύο νικήτριες.

«Σοκαρίστηκα όταν βγήκαν δύο νικήτριες στον τελικό του GNTM. Εγώ θα προτιμούσα να έβγαιναν και οι τρεις νικήτριες, θα ήταν πιο σωστό νομίζω. Η Κέισι αδικήθηκε.

Τώρα θέλω να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Αν ασχοληθώ με την υποκριτική, δεν θα μπορώ να δίνω όλη μου την ενέργεια. Δεν ήθελα να απαντήσω στα σχόλια που άκουσα για το θέατρο. Μικρή είμαι, γιατί να μην το δοκιμάσω;

Μετά το GNTM φοβάμαι λίγο τους δημοσιογράφους. Δεν θέλουν να μάθουν τα θετικά για μένα, πάντα πάνε προς το αρνητικό», είπε.

GNTM: Η Ειρήνη Καζαριάν παίρνει θέση για το αποτέλεσμα του τελικού! «Αυτό που περιμέναμε ήταν...»

Η Ειρήνη Καζαριάν το αποφασίζει και παίρνει επιτέλους θέση για το αποτέλεσμα που σημειώθηκε στο χθεσινό τελικό του GNTM! Η περσινή νικήτρια ξεκαθάρισε πως σίγουρα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε όλοι!

Το πανέμορφο μοντέλο είχε γευθεί τη νίκη πέρυσι μιας και ήταν η μοναδική νικήτρια του διαγωνισμού. Το αποτέλεσμα του χθεσινού τελικού ωστόσο ήταν αρκετά αμφιλεγόμενο και δεν γινόταν να μην πάρει θέση η περσινή νικήτρια.

Μάλιστα, η χάρη του τελικού του GNTM, έφτασε μέχρι και την Αμερική!

Έτσι η Ειρήνη Καζαριάν έγραψε:

«Να πω ένα μεγάλο μπράβο στις νικήτριες αλλά και σε όλες τις διαγωνιζόμενες. Ξέρω πως δεν είναι τόσο εύκολο όσο γένεται και κυρίως στις φιναλίστ. Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε μια νίκη όμως με αυτό που συνέβη καταλαβαίνουμε πως θα είναι όλες νικήτριες αλληλέγγυα, no matter what. Σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία. Και πολλά συγχαρητήρια σε όλες. Απολαύστε την νίκη σας μωρά. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη σας» έγραψε μέσω του Instagram της.

καζαριάν τελικός