Κόμπι Μπράιαντ: Ραγδαίες εξελίξεις! Σε διαθεσιμότητα ο δημοσιογράφος που ανέφερε πως ήταν και οι "4 κόρες του στο ελικόπτερο"

Απολογήθηκε αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό!

Κόμπι Μπράιαντ: Ραγδαίες εξελίξεις! Σε διαθεσιμότητα ο δημοσιογράφος που ανέφερε πως ήταν και οι

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Κόμπι Μπράιαντ καθώς ο δημοσιογράφος που ανέφερε πως και "οι 4 κόρες του ήταν στο ελικόπτερο" τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Σε διαθεσιμότητα για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα τέθηκε από το αμερικανικό δίκτυο ABC News ο δημοσιογράφος Mat Gutman, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής, κατά την κάλυψη του ρεπορτάζ για την πτώση του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ, είχε αναφέρει λανθασμένα πως μέσα σε αυτό, βρίσκονταν και οι τέσσερις κόρες του αδικοχαμένου παλαίμαχου άσου του NBA.

Ο Gutman είχε πει, χαρακτηριστικά, σε ζωντανή σύνδεση και πριν επιβεβαιωθεί ο θάνατος ης Gianna, πως στο μοιραίο ελικόπτερο βρίσκονταν και τα τρία άλλα κορίτσια της οικογένειας Μπράιαντ.

Προτού επιβεβαιωθεί ο θάνατος της Gianna, εκείνος ανέφερε σε ζωντανή σύνδεση ότι και οι άλλες τρεις κόρες του Μπράιαντ, η 17χρονη Natalia, η τρίχρονη Bianka και η επτά μηνών Capri, βρίσκονταν στο μοιραίο ελικόπτερο.

«Μεγαλώσαμε με το Κόμπι και το γεγονός ότι τα τέσσερα παιδιά του πιστεύεται ότι βρίσκονται πάνω στο ελικόπτερο μαζί του, δηλαδή όλες οι κόρες και ένα νεογέννητο, είναι καταστροφικό», είχε αναφέρει ο Gutman.

Τα γεγονότα διέψευσαν, τελικά, τον δημοσιογράφο, που έσπευσε να απολογηθεί μέσω Twitter. «Σήμερα λανθασμένα μετέδωσα ότι οι τέσσερις κόρες του Κόμπι Μπράιαντ ήταν εντός του ελικοπτέρου. Αυτό ήταν λάθος. Απολογούμαι στην οικογένεια του Κόμπι, τους φίλους και τους τηλεθεατές μας», έγραψε.

Η απολογία του αυτή, όμως, δεν ήταν αρκετή για να ανατρέψει την απόφαση του ABC News, να τον θέσει σε διαθεσιμότητα. «Μεταδίδοντας τα γεγονότα σωστά είναι o ακρογωνιαίος λίθος της δημοσιογραφίας μας. Όπως αναγνώρισε την Κυριακή, η αρχική είδηση που μετέδωσε δεν ήταν ακριβής και απέτυχε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μας», ανέφερε εκπρόσωπος του δικτύου στους Los Angeles Times.

protothema.gr

Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις για το ελικόπτερο που γίνονται μετά τον θάνατο του! Για ποιο λόγο έκλεισε η εταιρεία;

Νέες αποκαλύψεις για το δυστύχημα του Κόμπι Μπράιαντ! Ο πύργος ελέγχου τους έστειλε στο θάνατο!

Νέες αποκαλύψεις έγιναν πριν από λίγη ώρα για το θλιβερό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του αστέρα του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ. Σύμφωνα με νέα στοιχεία που βγήκαν στην επιφάνεια, ο πύργος ελέγχου τους έστειλε στο θάνατο!

Σοκαρισμένος είναι όλος ο πλανήτης από χθες βράδυ που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ.

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι ήταν αυτό που προκάλεσε το δυστύχημα στο οποίο πέρα από τον «Black Mamba», έχασε τη ζωή της και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα.

Πριν από λίγη ώρα έγιναν γνωστά όλα τα θύματα από το δυστύχημα.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες αμεριακανικών μέσων, ο πιλότος του ελικοπτέρου, επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου και πήρε άδεια να απογειωθεί παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες και η πυκνή ομίχλη δεν επέτρεπε να υπάρχει ορατότητα ώστε να είναι ασφαλής μια πτήση.

Η πτήση χωρίς να βασίζεται ο πιλότος στα όργανα του ελικοπτέρου κάτω από κακές καιρικές συνθήκες δίνονται κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Και η πτήση σε τόσο χαμηλό ύψος μπορεί να αποδειχθεί όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση παράτολμη και αποπροσανατολιστική για τον πιλότο.