My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια του σημερινού επεισοδίου!

Πήρε τον έξτρα βαθμό για το Gala!

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια του σημερινού επεισοδίου!

Η νικήτρια του σημερινού επεισοδίου του δημοφιλούς παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΙ, My Style Rocks, αναδείχθηκε μετά από τριπλή ισοβαθμία, τόσο στην κατάταξη όσο και στην βαθμολογία των συμπαικτριών της!

Τρεις κοπέλες βρέθηκαν στην πρώτη και τη δεύτερη θέση. Η Κορίνα Ανδραμιτίδου, η Κιάρα Μαρκέζη και η Στέλλα Πάσσαρη αναμετρήθηκαν για τον έξτρα βαθμό.

Αυτή που τελικά πήρε τη νίκη ήταν η Κορίνα Ανδραμιτίδου, η οποία αναδείχθηκε νικήτρια από τις ψήφους των συμπαικτριών της.

Στο μεταξύ νωρίτερα, ο Στέλιος Κουδουνάρης ήρθε σε αντιπαράθεση με την Κιάρα Μαρκέζη σχετικά με το αν έχει στιλίστα!

My style rocks: Spoiler «φωτιά»! Αυτή η κοπέλα λέει «αντίο» στους κριτές!

Spoiler «φωτιά» έχουμε για το My style rocks και το αποψινό Gala. Αυτή η κοπέλα λέει «αντίο» στους κριτές και τις συμπαίκτριες της.

Το show μόδας εδώ και δυο βδομάδες έχει μπει για α καλά στην καθημερινότητα μας με την τηλεθέαση της ώρες προβολής να φτάνει στα ύψη.

Και φέτος έχει... από όλα. Σκληρές κριτικές, απίστευτες ατάκες, κόντρες, εντυπωσιακές εμφανίσεις, αλλά και τα πρώτα κλάματα από την Κιάρα.

Σήμερα, θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας ακόμη ένα Gala και μια κοπέλα θα αποχωρήσει, καθώς θα μαζέψει τις λιγότερες ψήφους με αποτέλεσμα να την επιλέξουν να μην συνεχίσει στο παιχνίδι.

Ποια είναι αυτή;

Ο λόγος για την Κυριακή Κατσογρεσάκη η οποία είναι αεροσυνοδός και μένει στο Ντουμπάι.

My style rocks spoiler Gala

My style rocks - spoiler: Έρχεται η πιο πολυσυζητημένη συμμετοχή! Πότε θα την δούμε στο παιχνίδι;

Ένα μεγάλο spoiler για το My style rocks καθώς έρχεται η πιο πολυσυζητημένη συμμετοχή στο παιχνίδι σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε. Πότε θα την δούμε;

Ο λόγος για την Δήμητρα Αλεξανδράκη που οι φήμες εδώ και καιρό την ήθελαν να μπαίνει στο παιχνίδι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ένα spoiler που έδωσε σήμερα η Μέγκι Ντρίο, την επόμενη εβδομάδα θα δούμε το γνωστό μοντέλο να μπαίνει στο “My style rocks”.

Η Μέγκι, όπως είπε, είναι φίλη της και για αυτό γνωρίζει αυτή την πληροφορία.

Όσο για την άλλη νέα παίκτρια, φρόντισε να έρθει σε κόντρα με την Μαρία Καζαριάν ήδη από το πρώτο επεισόδιο!