Νεκτάριος Σφυράκης: Δεν παίρνει πίσω τις δηλώσεις τους για τους αλλοδαπούς! Θα κινηθεί νομικά!

Τα είπε όλα στον Γιώργο Λιάγκα!

Νεκτάριος Σφυράκης: Δεν παίρνει πίσω τις δηλώσεις τους για τους αλλοδαπούς! Θα κινηθεί νομικά!

Έξαλλος ήταν ο Νεκτάριος Σφυράκης για την κριτική που δέχθηκε λόγω των δηλώσεων που έκανε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τους αλλοδαπούς, τις οποίες δεν παίρνει πίσω! Μάλιστα αποφάσισε να κινηθεί νομικά!

Επανήλθε στη δημοσιότητα ο Νεκτάριος Σφυράκης, μετά την δήλωσή του πως πηγαίνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο για να αποφύγει τους αλλοδαπούς, και μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», εξήγησε πως θα κινηθεί νομικά απέναντι σε όσους τον κρίνουν.

Ο γνωστός τραγουδιστής πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει ανοικτά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του!

«Εγώ μένω στα Πετράλωνα. Εγώ φεύγω από εκεί και έρχομαι στο Παλαιό Φάληρο, στο ιδιωτικό σχολείο, όχι τυχαία. Το δημόσιο σχολείο στην περιοχή που ζούμε έχει πάρα πολλά προβλήματα. Και χωρίς να θέλω να μειώσω τις προσπάθειες των Ελλήνων πατριωτών εκπαιδευτικών, θα πρέπει να προστατεύσω τα παιδιά μου από οποιαδήποτε αρρυθμία του εκπαιδευτικού συστήματος.

Στις τάξεις υπάρχει πλειονότητα του αλλοδαπού στοιχείου και τα παιδιά αυτά, που ακόμα προσαρμόζονται στην ελληνική κοινωνία, τραβάνε πίσω τα εκπαιδευτικά προγράμματα του σχολείου. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να αφήσω τα δικά μου τα παιδιά σε μια κοινωνία που θα έχει παραβατικότητα και εγκληματικότητα, μέσα σε ένα σχολείο που η δασκάλα δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις συνθήκες» είχε σχολιάσει στην εκπομπή «Ευτυχείτε»!

Έτσι μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα είπε:

«Επειδή έχει γίνει ένας χαμός από χθες, εγώ αυτό που είπα και ακούγοντας την συνέντευξή μου είναι πέρα για πέρα κατανοητό καθώς αυτό που είπα με τα δικά μου λόγια είναι αυτό που λέγεται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Δηλαδή ότι το δημόσιο σχολείο έχει πάρα πολλά προβλήματα. Το ελληνικό κράτος δεν έχει ορίσει κάποιες δομές, ώστε να προσαρμόζονται πιο εύκολα σε ότι να κάνει με το γνωστικό κομμάτι.

Εγώ που έζησαν στη Γερμανία είχε ένα τμήμα που προετοίμαζε τα παιδιά για τη γερμανική γλώσσα, γιατί εγώ είμαι παιδί μεταναστών στη Γερμανία, και έχω φάει... αρκετά όλο το θέμα αυτού που περιγράφεις, όχι τόσο μπούλινγκ αλλά τόσο ότι μας προετοίμαζε το σχολείο να προσαρμοστούμε κυρίως στη γλώσσα. Από εκεί και πέρα όταν έκρινε ότι μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα μαθήματα με το υπόλοιπο τμήμα μας... προωθούσε».

Συνέχισε, μάλιστα, λέγοντας: «Αυτό δεν ενέχει κανενός είδος ρατσισμού, αλλά αυτό που ήθελα να πως είναι πως το δημόσιο έχει πολλά προβλήματα. Δεν αφήνει τον εκπαιδευτικό πατριώτη, εννοώ αυτόν που κάνει καλά τη δουλειά του. Πλέον επειδή ο κάθε δημόσιος υπάλληλος έχει φύγει από το θέμα της αξιολόγησης και γίνεται ένας ψιλοχαμός σε αυτό το θέμα».

Κατερίνα Καινούργιου: "Έξαλλη" με τον Νεκτάριο Σφυράκη! "Διαφωνώ κάθετα με αυτά που είπε!"

"Διαφωνώ κάθετα με αυτά που είπε!" "Έξαλλη" έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Νεκτάριο Σφυράκη και τα όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του! Τι ήταν αυτό ωστόσο που την εξόργισε;

Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε πως πηγαίνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο και όχι στο δημόσιο σχολείο της περιοχής του, καθώς όπως τόνισε υπάρχει πλειονότητα αλλοδαπού στοιχείου.

Αυτό ήταν που ενόχλησε τόσο την παρουσιάστρια, ώστε να δώσει την δικιά της θέση στο ζήτημα λέγοντας,

«Πάντα όταν φιλοξενούμε έναν άνθρωπο στην εκπομπή, τον ευχαριστώ για τη συνέντευξη που μας έδωσε και τον έχουμε φιλοξενήσει και στο παρελθόν. Διαφωνώ κάθετα με αυτά που είπε, με θλίβουν αυτά που είπε. Και σε σημείο που δεν ξέρω αν έπρεπε να το παίξουμε. Αλλά καλά κάναμε και το παίξαμε γιατί δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι στη σημερινή κοινωνία που έχουν αυτές τις αντιλήψεις.

Για μένα το πήγε πολύ ρατσιστικά. Μπορεί να το αντιλήφθηκα εγώ διαφορετικά, αλλά αν είναι αυτό που έχω καταλάβει, η δήλωση είναι απαράδεκτη. Έχω ακούσει γονείς να λένε ότι “θα πάω το παιδί μου σε ιδιωτικό γιατί θέλω να μάθει 5 γλώσσες”, αυτό θα το σεβαστώ. Αλλά να πάω το παιδί μου σε ιδιωτικό γι’ αυτό, απαράδεκτο».

Έξαλλη έγινε πρόσφατα και με παίκτρια του GNTM! «Να την πιάσω απ' το μαλλί...»!