Ελεονώρα Μελέτη: Γύρισε το χρόνο πίσω και θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα! Δείτε τη 16 χρόνια πριν!

Η φωτογραφία της από το 2004!

Ελεονώρα Μελέτη: Γύρισε το χρόνο πίσω και θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα! Δείτε τη 16 χρόνια πριν!

Η Ελεονώρα Μελέτη το τόλμησε και γύρισε με μία φωτογραφία το χρόνο πίσω! Η παρουσιάστρια θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση και μόλις τη δείτε πώς ήταν 16 χρόνια πριν δε θα το πιστεύετε!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους και έτσι θέλησε να μοιραστεί επίσης ένα throwback!

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες είχε μοιραστεί και μία φωτογραφία από τις πρώτες μέρες της στο σπίτι μετά από τη γέννα!

«Σας ευχαριστούμε που και σήμερα επιλέξατε εμάς για την ενημέρωση σας....» δεν κρατάω αρχείο, το θεωρώ αγχωτικό κ μάταιο... γι αυτό κ όταν φίλοι μου στέλνουν τέτοιες φωτό από το σεντούκι του χρόνου χαμογελώ κ λέω « ωχ έχω ζήσει κ αυτό!» Κ ξαφνικά θυμάμαι τε πάντα με λεπτομεριες... 2004... 26 ετών, δελτίο ειδήσεων @ant1tv .... όλες μα όλες οι φωτογραφίες που έλαβα τραβηγμένες από το λάθος προφίλ!!! Τόσο ψάρι... λες κ ήξερα ότι υπάρχει κ σωστό! Αμ το ροζ σακάκι με το κόκκινο νύχι? Ήμουν πολύ μπροστά... λίγο αργότερα αυτός ο συνδυασμός έγινε ... very Prada! Επόμενη ενημέρωση σας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την @ellistai ... καλό σας απόγευμα» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της!

Μελέτη 2004

Ελεονώρα Μελέτη: Η κορούλα της έχει μεγαλώσει! Φωτογραφίες από την βόλτα στο πάρκο με την μικρή και την μαμά της!

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την βόλτα της Ελεονώρας Μελέτη στο πάρκο με την μικρή της και την μαμά της! Η κορούλα της, όπως θα δείτε κι εσείς, έχει μεγαλώσει πάρα πολύ!

Όσες ώρες δεν βρίσκεται στα στούντιο, η παρουσιάστρια του ALPHA τις αφιερώνει στη μικρή Αλεξάνδρα, τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη. Η γιορτινή περίοδος ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να χαρεί τη μικρή της πριγκίπισσα που τα τελευταία δύο χρόνια τής έχει αλλάξει τη ζωή και την καθημερινότητα. Ο φακός του YOU τη συνάντησε την περασμένη Πέμπτη σε μεγάλη παιδική χαρά στο Μαρούσι μαζί με την κόρη της αλλά και τη μητέρα της, Μαρία Μελέτη, που δείχνει να τη βοηθάει με το μεγάλωμα της μικρής, όποτε της το έχει ζητήσει η παρουσιάστρια.

Ελεονώρα Μελέτη κόρη

Εκείνη δεν έκρυψε, μάλιστα, την αδυναμία που έχει στην εγγονή της όσο την κρατούσε στην αγκαλιά της και χαρακτηριστικό είναι πως έφυγαν με δύο σακούλες με δώρα από το κοντινό εμπορικό κέντρο. Η Ελεονώρα Μελέτη δεν είχε παραλείψει να ευχαριστήσει τη μητέρα της για τη βοήθεια και να θυμηθεί τα δικά της παιδικά χρόνια γράφοντας της στο παρελθόν: «Είναι ένας χρόνος τώρα που κατάφερα και σε κατανόησα πιο βαθιά, σε "θυμήθηκα" πολλές φορές και σε επικαλέστηκα άλλες τόσες. Είναι ένας χρόνος τώρα που "δικαιώθηκες" για όσες φορές σού έκλεισα στα μούτρα την πόρτα του δωματίου μου φωνάζοντας "άσε με" και που σου έβγαλα γλώσσα "σπάζοντας κόκαλα" όπως μου είχες κάποτε πει».

Ρίχνεται στη μάχη παρά τις δυσκολίες

Αν και οι τελευταίοι μήνες την έφεραν αντιμέτωπη με τις αδυσώπητες «Άγριες Μέλισσες» που σαρώνουν σε τηλεθέαση, ενώ παράλληλα είχε να αντιμετωπίσει και την αποχώρηση της αρχισυντάκτριάς της, Πωλίνας Τόλη, που πήρε μεταγραφή για τον ΣΚΑΪ, η Ελεονώρα δεν φαίνεται να πτοείται. Ήδη έχει ξεκινήσει ξανά γυρίσματα για την εκπομπή της «Μεσάνυχτα», ενώ συνεχίζει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στον Δρόμο 89,8 μαζί με τον Νικόλα Ράπτη, με την ίδια, πάντως, να βρίσκει καταφύγιο στη στοργή και στη θαλπωρή που της προσφέρει η οικογένειά της.

Ελεονώρα Μελέτη


Σε τέσσερα χρόνια δύο ζωές

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί το 2016 πως η Ελεονώρα Μελέτη όχι μόνο θα είχε βρει τον άντρα των ονείρων της, αλλά θα είχε παντρευτεί και θα είχε αποκτήσει το πρώτο της παιδί; Πάντως, σίγουρα όχι η ίδια, αφού κάνοντας τον απολογισμό γι' αυτό το χρονικό διάστημα παρατήρησε τις διαφορές ανάμεσα στις δύο ζωές που έχει ζήσει και έγραψε μεταξύ άλλων: «Αν μου περιέγραφες τη ζωή μου 4 χρόνια μετά θα γέλαγα και θα σε έλεγα τρελό. Πόσο, μα πόσο θα ήθελα να έριχνα μια κρυφή μάτια σε μια φωτογραφία μου από το μέλλον. Έτσι λίγο, ένα μικρό καρέ». Τελικά, στην περίπτωσή της επιβεβαιώνεται αυτό που λένε ότι «τα καλύτερα σενάρια τα γράφει η ζωή...».

Για το κλείσιμο, πριν από λίγο καιρό σας αποκαλύψαμε μια πρόταση που της έκανε ο ALPHA για τη νέα σεζόν! Λέτε να δεχτεί;