My Style Rocks Gala: Το ανατρεπτικό κόνσεπτ της Μαρίας Καζαριάν που έφερε χειροκροτήματα και... σχόλια! Ντύθηκε νυφούλα με την αγαπημένη της!

Ποια συμπαίκτρια της το βρήκε "κάπως";

My Style Rocks Gala: Το ανατρεπτικό κόνσεπτ της Μαρίας Καζαριάν που έφερε χειροκροτήματα και... σχόλια! Ντύθηκε νυφούλα με την αγαπημένη της!

Στο σημερινό Gala του My Style Rocks, η Μαρία Καζαριάν το πήρε απόφαση και έκανε το πιο ανατρεπτικό κόνσεπτ κάτω από το θέμα «γάμος»! Έτσι ντύθηκε νυφούλα και βγήκε στο πλατό μαζί με την αγαπημένη της σύντροφο! Όπως ήταν φυσικό, το θέμα που επέλεξε έφερε πολλά χειροκροτήματα αλλά και μερικά σχόλια!

Η Μαρία Καζαριάν ήταν η μόνη παίκτρια που αποφάσισε να επιλέξει ένα κόνσεπτ με ομόφυλο γάμο, και έτσι βγήκε με κοστούμι στο πλατό προκειμένου να παντρευτεί την αγαπημένη της.

Αφού δέχθηκε τα μπράβο των κριτών για την επιλογή της να δείξει πώς ο έρωτας δεν κοιτάει φύλο, δέχθηκε και ένα μέτριο σχόλιο από μία συμπαίκτρια της.

Αυτή δεν ήταν άλλη από την Κυριακή η οποία δικαιολόγησε τον χαμηλό βαθμό που της έβαλε λέγοντας πως το κόνσεπτ της ήταν λίγο... κάπως!

Στο μεταξύ είδατε τι χαμός έγινε πριν από λίγο με την εμφάνιση της Κιάρας Μαρκέζη;

Μαρία Καζαριάν: Έχετε δει τον κούκλο σύντροφο της παίκτριας του My Style Rocks; Θα πάθετε πλάκα!

Η Μαρία Καζαριάν κλέβει τις εντυπώσεις στο My Style Rocks! Έχετε δει όμως τον κούκλο σύντροφο της; Θα πάθετε πλάκα μόλις τον δείτε!

Η αδερφή της Ειρήνης Καζαριάν βρίσκεται καθημερινά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ.

Η ίδια διαθέτει εντυπωσιακές αναλογίες και είναι ερωτευμένη , ενώ λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της, ο οποίος κατάγεται από τον Λίβανο.

Άλλωστε η ίδια είχε μιλήσει και για αυτό στο πλατό του παιχνιδιού: «Το έχω ζήσει. Έχω σύντροφο από τον Λίβανο, είναι αληθινή ιστορία».

Ο σύντροφος της είχε γενέθλια και εκείνη θέλησε να του ευχηθεί τρυφερά μέσω Instagram:

«Χρόνια πολλά στον απίθανό σύντροφό μου στο ‘έγκλημα’ για μια ζωή. Σε αγαπώ JK xx» έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση της:

Δείτε εντωμεταξύ μια ένταση που είχε στο πλατό του παιχνιδιού