Στέλιος Κρητικός: Μίλησε για το Globetrotters και τα όσα έζησε! «Κινδυνεύσαμε»

Τι ανέφερε ο γιος του;

Στέλιος Κρητικός: Μίλησε για το Globetrotters και τα όσα έζησε! «Κινδυνεύσαμε»

Ο Στέλιος Κρητικός αλλά και ο γιος τους, Μιχαήλ Άγγελος, μίλησαν για την εμπειρία τους στο Globetrotters και τα όσα έζησαν! «Κινδυνεύσαμε» παραδέχθηκε.

Οι δύο άνδρες ήταν ένα από τα ζευγάρια του ταξιδιωτικού ριάλιτι του Star στο οποίο νικητές αναδείχθηκαν η Αντελίνα Βαρθακούρη και ο σύζυγός της, Χάρης.

Ο Στέλιος και ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός, μιλώντας στο Down Town Κύπρου, αναφέρθηκαν στο παιχνίδι σχολιάζοντας:

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που ζήσατε μαζί;

Στέλιος Κρητικός: Υπήρχαν στιγμές που κινδυνεύσαμε. Ήμασταν στο Μαρόκο και πήγαμε σε μία παρακμιακή γειτονιά που, είπαμε, «θα μας συμβούν όλα εδώ!». Ήταν λίγο περίεργα. Μας κοίταζαν κάπως οι κάτοικοι… Επίσης, τρόμαξα, όταν ο Μιχαήλ-Άγγελος αρρώστησε. Φάγαμε κάτι κι έπαθε δηλητηρίαση. Έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο κι εκεί η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα πολύ. Το πρώτο που σκέφτηκα, ήταν να γίνει το παιδί μου καλά και να πάμε στο σπίτι μας.

Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός: Είχα όλα τα συμπτώματα της δηλητηρίασης, αλλά δεν ξέραμε και τι ακριβώς είχα. Πέρασα λίγο δύσκολα από τα φαγητά των Μασάι και μπήκα στο νοσοκομείο. Ταλαιπωρήθηκα πολύ. Τελικά, έγινα καλά. Όμως, ακόμη κι αυτό, το έζησα με τον πατέρα μου, ο οποίος ήταν και είναι εκεί σε όλα.

Δύσκολες στιγμές για τον Στέλιο Κρητικό! Έπαθε δηλητηρίαση ο γιος του!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Globetrotters, είδαμε τον Στέλιο Κρητικό και το γιο του να περνάνε δύσκολες στιγμές. Ο γιος του έπαθε τροφική δηλητηρίαση.

Ένα σοβαρό απρόοπτο συνέβη σε ένα από τα ζευγάρια του δημοφιλούς ριάλιτι του Star. Ο γιος του Στέλιου Κρητικού, Μιχαήλ Άγγελος δεν αισθανόταν καλά και έτσι αναγκάστηκε να επιστρέψει στο νοσοκομείο προκειμένου να ξαπλώσει.

Globetrotters- spoiler! Αυτοί οι δύο είναι οι νικητές του ταξιδιωτικού ριάλιτι!

Η γιατρός ήρθε και τον εξέτασε διαπιστώνοντας πως ο Μιχαήλ Άγγελος ψήνεται στον πυρετό. Στη συνέχεια. έβγαλε το πόρισμα πως πρόκειται για τροφική δηλητηρίαση, γεγονός που εξηγεί τους ισχυρούς πόνους στην κοιλιά του. Ο Στέλιος Κρητικός δεν μπορούσε φυσικά να κρύψει την ανησυχία του για τον γιο του.

Δύσκολες ώρες για τον Στέλιο Κρητικό! Τι συνέβη;

Δύσκολες ώρες πέρασε ο πρώην παίκτης του Survivor, Στέλιος Κρητικός ο οποίος μίλησε για όλα!


Έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό Grande και δεν δίστασε να αναφερθεί ανοιχτά..... Διαβάστε παρακάτω....


Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις οικονομικές δυσκολίες που είχε περάσει αλλά και στο διαζύγιό του!