Ελεονώρα Ζουγανέλη: Δίνει οριστική απάντηση! Είναι τελικά ζευγάρι με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο;

Τι αναφέρει για τις φήμες;

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Δίνει οριστική απάντηση! Είναι τελικά ζευγάρι με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο;

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη απαντάει για τη σχέση που της χρεώνουν με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο και δίνει την οριστική της απάντηση! Είναι τελικά ζευγάρι οι δυο τους;

Μιλώντας στο Happy Day, η Ελεονώρα Ζουγανέλη αναφέρθηκε τόσο στο μέλλον της στο «The Voice», όσο και στη σχέση της με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου στο The Voice. Δεν ξέρω ούτε αν θέλω, ούτε αν με θέλουν».

Όσο για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, ο οποίος την χαρακτήρισε υπερεκτιμημένη, σχολίασε: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει γνώμη και άποψη στη ζωή και θέση. Και ανάλογα με τη θέση που παίρνει, προχωράει και έχει ένα στίγμα σε αυτή τη ζωή, οπότε δεν έχω πολύ μεγάλη αγωνία τι λέει ο κάθε ένας άνθρωπος για μένα. Το σέβομαι, είναι μέσα στα πλαίσια της ζωής, οπότε το παίρνω κι αυτό».

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε και για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο και απάντησε: «Τον Γιάννη τον αγαπώ, είναι συνεργάτης, αλλά δεν απαντώ για τις προσωπικές μου σχέσεις. Την τελευταία επταετία που συνεχώς δίνω συνεντεύξεις, αυτό που αναρωτιέμαι είναι πως από τη στιγμή που δεν απαντάω και δεν θα απαντήσω ποτέ, γιατί συνεχίζεται να γίνεται η ίδια ερώτηση. Μπορεί κάποια πράγματα να συμβαίνουν, κάποια όντως ισχύουν, κάποια δεν ισχύουν, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση εγώ να πω κάτι για τη ζωή μου».

Στο μεταξύ έχετε δει την εμφάνιση που έκανε και "μαγνήτισε" όλα τα βλέμματα;

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Αυτός είναι ο άνθρωπος που την έκανε να κλάψει! Τι συνέβη;

υτός είναι ο άνθρωπος που έκανε την Ελεονώρα Ζουγανέλη να κλάψει! Τι συνέβη στο "The Voice" και την συγκίνησε;

Η ίδια δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της και "λύγισε" στο χθεσινό επεισόδιο!

Σαν κριτής κλήθηκε να διαλέξει ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατούς παίκτες της ομάδας της, τον Κωνσταντίνο Τσιμούρη και τον Μανόλη Μπρίμπο γεγονός που την έκανε αρκετά σκεπτική, από τη στιγμή που και οι δύο τραγούδησαν υπέροχα.

Την... έκαψε! Ποιος επιβεβαίωσε τον χωρισμό της Ελεονώρας Ζουγανέλη; (βίντεο)

Η τραγουδίστρια σχολίασε, "Είναι η χειρότερη μου… Το ήξερα, το διαπίστωσα στην πρώτη πρόβα ότι με τα δυο αυτά παιδιά θα έχω ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα από όλα τα άλλα. Ο Μανόλης έχει έναν κόσμο που με συγκίνησε από την αρχή, μια βαθιά καλοσύνη. Θεωρώ ότι είναι σπάνια και εύχομαι, αν συνεχίσεις να είσαι σε αυτό τον χώρο, να την αναζητάς συχνά και να την βρίσκεις ακόμα συχνότερα".

"Όσο για εσένα Κωνσταντίνε μου, η αλήθεια είναι πως με έχεις εντυπωσιάσει και με έχεις εκπλήξει. Ήξερα ότι είσαι ένας τραγουδιστής με πάρα πολλές δυνατότητες όμως δεν ήξερα ότι είσαι τόσο καλό παιδί, ρε παιδί μου. Πραγματικά. Είχα λάθος εικόνα για εσένα και πολύ στεναχωριέμαι. Λυπάμαι που κάποιος από εσάς… Έχω δεθεί πολύ μαζί σας και σας εκτιμώ".

Τελικά επέλεξε να συνεχίσει με τον Μανόλη, ενώ ο Σάκης Ρουβάς, κατάφερε να "κλέψει" τον Κωνσταντίνο Τσιμούρη στη δική του ομάδα.