Δανάη Παππά: Η ηθοποιός του Τατουάζ μας έδειξε το σπίτι της με το Σπίθα! Έχει τζάκι σε καφέ και λευκό!

Εικόνες από μέσα!

Δανάη Παππά: Η ηθοποιός του Τατουάζ μας έδειξε το σπίτι της με το Σπίθα! Έχει τζάκι σε καφέ και λευκό!

Η Δανάη Παππά η ηθοποιός του Τατουάζ είναι ενεργή στα social media όπου δημοσιεύσει διάφορες στιγμές της. Σε μια από αυτές είδαμε το σπίτι της μαζί και τον Σπίθα, τον σκύλο της. Όπως παρατηρήσαμε έχει τζάκι σε καφέ αλλά και λευκό χρώμα.

Την γνωρίσαμε μέσα από την σειρά του ALPHA και δεν άργησε να γίνει αγαπητή από το τηλεοπτικό κοινό, ενώ και οι υποκριτικές της ικανότητες ήταν απίστευτες παρόλο που δεν είχε ασχοληθεί ξανά με το συγκεκριμένο κομμάτι επαγγελματικά.

Μετά το τέλος του Τατουάζ ο Ανδρέας Γεωργίου την επέλεξε να συμμετέχει και στις 8 Λέξεις στον ΣΚΑΙ όπου την βλέπουμε καθημερινά.

Όταν έχει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, απολαμβάνει να χαλαρώνει στο σπίτι με το σύντροφο της αλλά και τον αγαπημένο της σκύλο τον Σπίθα. Σε μια από τις αναρτήσεις της στο Instagram είδαμε και το σπίτι της και συγκεκριμένα το σαλόνι της, στο οποίο έχει ένα απίστευτο τζάκι.

Δανάη Παππά σπίτι

Τατουάζ ALPHA

Η Δανάη Παππά από το Τατουάζ στην πιο γλυκιά φωτογραφία με το σύντροφο της από το σπίτι! Θα πάθετε πλάκα!

Την πιο γλυκιά φωτογραφία με το σύντροφο της δημοσίευσε η Δανάη Παππά που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το Τατουάζ. Είναι μέσα από το σπίτι και θα πάθετε πλάκα.

Η ηθοποιός διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, αφού έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Λάμπρου Λάζαρη και πλέον δεν το κρύβει.

Μπορεί στην αρχή της σχέσης του να το έκρυβαν, αφού ήθελαν να την προστατεύσουν από την έκθεση στα media, ωστόσο πλέον δεν τους νοιάζει τι θα πουν.

Πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι τους.

Δανάη Παππά Τατουάζ σύντροφος

Να σας υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες του Vandas blog η Δανάη Παππά με τον σύντροφο της έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους.