Κόμπι Μπράιαντ: Τραγικό! Πουλάνε στην αγορά φιγούρες του νεκρού σταρ με έλικες στο κεφάλι! Δείτε φωτογραφίες!

Μεγάλη ασέβεια!

Κόμπι Μπράιαντ: Τραγικό! Πουλάνε στην αγορά φιγούρες του νεκρού σταρ με έλικες στο κεφάλι! Δείτε φωτογραφίες!

Μεγάλη ασέβεια και ξεφτίλα στο πρόσωπο του Κόμπι Μπράιαντ, καθώς επιτήδειοι πουλάνε φιγούρες του νεκρού σταρ με έλικες στο κεφάλι. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες πρόκειται για μια μεγάλη τραγική ειρωνεία για τον σταρ.

Μόλις μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του μπασκετμπολίστα κάποιοι θέλησαν να βγάλουν λεφτά από το όνομα του και άθλιο τρόπο.

Συγκεκριμένα στο eBay, εμφανίστηκαν προϊόντα που όχι μόνο έχουν σχέση με «Black Mamba» αλλά και τη συντριβή του ελικοπτέρου που του κόστισε την ζωή.

Το πρώτο παιχνίδι δείχνει τον Κόμπι Μπράιαντ «ντυμένο» σαν τον super ήρωα με τα χρώματα των Lakers, έχοντας στο κεφάλι του έλικες.

Είναι ένα τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο, τα όποια όπως αναφέρει η «Mirror», έχει μπει σε δημοπρασία και υπάρχουν 41 άτομα που ενδιαφέρονται για αυτό.

Μάλιστα, όποιος επιθυμεί να το έχει άμεσα, μπορεί να δώσει 580 λίρες χωρίς να κάνει την απαραίτητη διαδικασία.

Το δεύτερο προϊόν, είναι ένα τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο, το οποίο έχει το όνομα του αλλά και το νούμερο, «24» της φανέλας του. Αυτό το πουλάνε στην «νέα εκπληκτική τιμή των 7.99 δολαρίων».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Κόμπι Μπράιαντ θάνατος

Κόμπι Μπράιαντ ελικόπτερο

Εσείς γνωρίζατε για τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες λίγες ώρες πριν το δυστύχημα; Δεν φαντάζεστε που είχε πάει o σταρ με την κόρη του!

Κόμπι Μπράιαντ: Συγκλονίζει η τελευταία του φωτογραφία ζωντανός! Η υπόσχεση σε θαυμαστή του θα σας ανατριχιάσει!

Η τελευταία φωτογραφία του Κόμπι Μπράιαντ ζωντανός συγκλονίζει. Η υπόσχεση που έδωσε σε θαυμαστή του θα σας ανατριχιάσει κυριολεκτικά.

Η τελευταία του φωτογραφία είναι μια θολή selfie που τράβηξε με το κινητό του ο 13χρονος Μπράντι Σμίγκιελ, το περασμένο Σάββατο στο Mamba Sports Academy.

Η φωτογραφία είναι μια μέρα πριν το σοκαρίστικο ατύχημα του.

Η μητέρα υποστήριξε ότι ο γιος της ήθελε να βγάλει φωτογραφία με τον σταρ του NBA για να τη στείλει με μήνυμα σε όλα τα μέλη της οικογένειάς τους.

Ο Κόμπι βρισκόταν εκείνη την ημέρα στην ακαδημία του για να προπονήσει την ομάδα της κόρης του, Τζιάνα.

Ο 13χρονος υποστήριξε ότι ο Κόμπι Μπράιαντ του είπε «θα βγάλουμε μια καλύτερη φωτογραφία αύριο».