Σίσσυ Χρηστίδου: Ξάπλωσε σε κρεβάτι τεραστίων διαστάσεων με λευκά σεντόνια! Θα το λατρέψετε!

Θα «τρελαθείτε»!

Σίσσυ Χρηστίδου: Ξάπλωσε σε κρεβάτι τεραστίων διαστάσεων με λευκά σεντόνια! Θα το λατρέψετε!

Η Σίσσυ Χρηστίδου λατρεύει τα ταξίδια, τόσο στο εξωτερικό όσο και σε πόλης της Ελλάδος. Στο πιο πρόσφατο, την είδαμε να ποζάρει ξαπλωμένη πάνω σε κρεβάτι τεραστίων διαστάσεων με λευκά σεντόνια. Σίγουρα θα το λατρέψετε.

Η παρουσιάστρια του «Έλα Χαμογέλα» στο Open tv βρέθηκε στο Βόλο μαζί με τους συνεργάτες της για ένα οδοιπορικό με τους συνεργάτες της για την εκπομπή. Τα αξιοθέατα που είδε ήταν μαγευτικά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε διάφορες στιγμές της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους όμορφες γωνιές της πόλης. Ήταν μια προς μια απίστευτες.

Μάλιστα, μας έδειξε και το δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε σε μια πόζα της ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Ήταν τεράστιο με λευκά σεντόνια ενώ το όλο στιλ και διακόσμηση έμοιαζε με παλάτι.

Το μπάνιο στο σπίτι της είναι σαν στάδιο! Όλο λευκό και τεράστιο, φωτογραφία από μέσα!

Σίσσυ Χρηστίδου: Άνοιξε την κρεβατοκάμαρα της! Τρελαθήκαμε με τον τοίχο!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μας άνοιξε την κρεβατοκάμαρα της και τρελαθήκαμε με τον έναν τοίχο, αυτό πίσω από το κρεβάτι της.

Η παρουσιάστρια είναι λάτρης των social media και συχνά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, με αφορμή κιόλας το κανάλι που διατηρεί στο Youtube.

Αυτές τις ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασε μια μικρή γρίπη με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει κάποιες ημέρες στο κρεβάτι, προκειμένου να αναρρώσει.

Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από την κρεβατοκάμαρά της, ποζάροντας με το χαρτομάντιλο στο χέρι.

Σίσσυ Χρηστίδου κρεβατοκάμαρα

Σίσσυ Χρηστίδου: Μας έδειξε τα δωμάτια των παιδιών της και είναι όσο ένα γήπεδο! Ο μικρότερος έχει κρεβάτι σαν κάστρο!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μας έδειξε τα δωμάτια των παιδιών της και είναι όσο ένα γήπεδο! Ο μικρότερος έχει κρεβάτι σαν κάστρο!

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει φροντίσει να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο γίνεται με τα δυο της αγόρια.

Η Σίσσυ Χρηστίδου παρά το φόρτο εργασίας της στην εκπομπή της στο Open «Έλα Χαμογέλα» βρίσκει πάντα χρόνο για τα παιδιά της, αλλά και για το σπίτι της.

Η ίδια προσέχει πολύ το σπίτι και όπως έχουμε δει το έχει διακοσμήσει πάρα πολύ ωραία, αφού είναι μια γυναίκα με ενδιαφέρον στυλ.

Έτσι και τα δωμάτια των παιδιών της δε θα μπορούσαν να είναι λιγότερο όμορφα αφού έχει αναλάβει η Σίσσυ Χρηστίδου το πως θα μοιάζουν!

Σίσσυ Χρηστίδου: Γι αυτό το φόρεμα έδωσε 156,00 ευρώ! Είναι κοντό και κόκκινο...

Είναι και τα δυο δωμάτια πραγματικά πολύ μεγάλα που θα μπορούσαν να έχουν διαστάσεις ενός γηπέδου και μάλιστα ο μικρότερος γιο της, ο Mike έχει ένα κραβάτι που μοιάζει με κάστρο...

Δείτε το σχετικό βίντεο: