Σίσσυ Χρηστίδου: Το μπάνιο στο σπίτι της είναι σαν στάδιο! Όλο λευκό και τεράστιο, φωτογραφία από μέσα!

Το είδαμε για πρώτη φορά!

Σίσσυ Χρηστίδου: Το μπάνιο στο σπίτι της είναι σαν στάδιο! Όλο λευκό και τεράστιο, φωτογραφία από μέσα!

Το μπάνιο στο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου είναι σαν στάδιο! Όλο λευκό και τεράστιο, φωτογραφία από μέσα για πρώτη φορά στην δημοσιότητα!

Η παρουσιάστρια του Open ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της, στο Instagram και εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό! Όπως θα δείτε και εσείς, είναι ολόλευκο και τόσο μεγάλο, σαν στάδιο!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, το έχει διακοσμήσει άψογα και οι λεπτομέρειες από ξύλο κλέβουν τις εντυπώσεις! Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που βλέπουμε το εσωτερικό του σπιτιού της, αλλά το μπάνιο η αλήθεια είναι πως δεν το είχαμε ξανά εντοπίσει.... Κακώς, πάντως μιας και είναι υπέροχο! Δείτε και την σχετική φωτογραφία:

Σίσσυ Χρηστίδου: Μας δείχνει πρώτη φορά το γραφείο στο σπίτι της! Έχει σε κορνίζα αυτόν τον άνδρα και δεν είναι ο Μαραντίνης!

Για πρώτη φορά μας δείχνει το γραφείο στο σπίτι της η Σίσσυ Χρηστίδου και παρατηρούμε ότι έχει αυτόν τον άνδρα σε κορνίζα και δεν είναι ο Θοδωρής Μαραντίνης!

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται διαρκώς στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Έτσι, πριν από λίγες ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μας έδειξε το γραφείο στο σπίτι της, αλλά και έναν άνδρα που έχει την φωτογραφία του σε κορνίζα!

Ποιος είναι αυτός; Θα περίμενε κανείς να είναι ο πατέρας των παιδιών της, Θοδωρής Μαραντίνης, αλλά όχι! Τουλάχιστον στο συγκεκριμένο δωμάτιο είναι ο Johnny Depp στον οποίον όπως έχει δηλώσει πολλές φορές θαυμάζει και... λατρεύει σαν ηθοποιό!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης σπίτι

Δείτε επίσης το δεύτερο της σπίτι που είναι «πνιγμένο» από παπούτσια και ρούχα!