Έλενα Χριστοπούλου: Την προσέβαλαν και εκείνη τους έσβησε με μία λέξη! Το επικό της σχόλιο!

Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω!

Έλενα Χριστοπούλου: Την προσέβαλαν και εκείνη τους έσβησε με μία λέξη! Το επικό της σχόλιο!

Η Έλενα Χριστοπούλου δέχθηκε μία μεγάλη προσβολή μέσω Instagram και αμέσως θέλησε να απαντήσει και να τους "σβήσει" όλους με μία μόνο λέξη που έγραψε! Το σχόλιο της, είναι πραγματικά επικό και η καταλληλότερη απάντηση σε όλους τους κακοπροαίρετους!

Η νέα κριτής του My Style Rocks, βρέθηκε στο Dot και μεταξύ άλλων μίλησε για ένα σχόλιο που είχε δεχθεί στο Instagram και την είχε προσβάλει.

Συγκεκριμένα, κάποιος κακοπροαίρετος, της έγραψε: «Είσαι γριά, γιατί έχεις Instagram»; με την coach να απαντάει: «Ευχαριστώ».

Στη συνέχεια ο follower θέλησε να το "μαζέψει" λέγοντας πως δεν το εννοούσε έτσι αλλά ήταν ήδη αργά.

Στο μεταξύ είδατε το πρόσωπο που αυτοπροτάθηκε μπροστά στις κάμερες για να πάρει τη θέση της Έλενας Χριστοπούλου;

Έλενα Χριστοπούλου: Οριστική η αποχώρηση της από το Star; Όλη η αλήθεια στο «φως»!

Όλη η αλήθεια στο «φως» για την αποχώρηση της Έλενας Χριστοπούλου από το Star! Είναι οριστική ή υπάρχει περίπτωση επιστροφής;

Η ίδια βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και στο «Καλό Μεσημεράκι» και εκεί μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο GNTM!

Η Έλενα Χριστοπούλου αυτήν την περίοδο είναι κριτής του διαγωνισμού μόδας του ΣΚΑΪ, το «My Style Rocks»!

Στην ερώτηση του Νίκου Μουτσινά για τον νέο κύκλο του GNTM και στο αν θα τη δούμε εκεί επειδή βρίσκεται πλέον στο κανάλι του Φαλήρου, η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε:

«Δεν ξέρω, δηλαδή τώρα είμαι στο My style rocks, ξέρω ότι μέχρι…δεν μπορώ να πω πότε, θα είμαι εδώ μέχρι να τελειώσει το My style rocks. Δεν ξέρω αν θα είμαι, εγώ έχω τη δουλειά μου, τα μοντέλα μου, τα ρούχα μου».

Ενώ έκανε ακόμη μια αποκάλυψη και η Έλενα Χριστοπούλου έχει αναλάβει τη φιναλίστ του GNTM, Κέισι Μίζιου, η οποία κατέκτησε την δεύτερη θέση στο ριάλιτι μοντέλων!

Δείτε σχετικό βίντεο:

Βέβαια δεν έχουν λείψει και τα νεύρα στο show του ΣΚΑΪ, αφού η ίδια έγινε έξαλλη με μία από τις παίκτριες μέσα στην εβδομάδα!