Ελένη Φουρέιρα: Έτσι ξυπνάει κάθε πρωί! Δείτε τη χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Ξαπλωμένη στο κρεβάτι της!

Ελένη Φουρέιρα: Έτσι ξυπνάει κάθε πρωί! Δείτε τη χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Η Ελένη Φουρέιρα δε δίστασε στιγμή και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία είναι ακριβώς όπως ξυπνάει κάθε πρωί. Η τραγουδίστρια, χωρίς καθόλου φόβου ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Δείτε τη και θα καταλάβετε!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει δείξει πως δεν έχει κανένα κόμπλεξ με την εμφάνιση της, μιας και είναι μία πανέμορφη γυναίκα!

Έτσι, αφού ανέβασε ένα βίντεο με το καλλίγραμμο σώμα της χωρίς φίλτρα, η Ελένη Φουρέιρα δε δίστασε να μοιραστεί και το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Το no makeup look της πάει πολύ και την κάνει πολύ φρέσκια!

Φουρέιρα χωρίς μακιγιάζ

Ελένη Φουρέιρα: Θυμάστε το πρόσωπό της 12 χρόνια πριν; Δείτε την φωτογραφία από το παρελθόν της!

Σίγουρα δεν θυμάστε το πρόσωπό της Ελένης Φουρέιρα 12 χρόνια πριν αλλά δείτε την σε φωτογραφία από το παρελθόν της! Πώς ήταν;

Η Ελένη Φουρέιρα γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου του 1987.

Μόλις τελείωσε το σχολείο, ασχολήθηκε με το τραγούδι. Εμφανίστηκε σε νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και αργότερα δημιούργησε μαζί με την Αλκμήνη Χατζηγιάννη και τη Μαρία Μακρή το γκρουπ «Mystique».

Μετά τη διάλυσή τους, ακολούθησε σόλο καριέρα. Ιδιαίτερα γνωστή στο κοινό έγινε μέσα από τη συμμετοχή της στο show του Mega «Just the 2 of us», όπου διαγωνίστηκε ως ζευγάρι με τον Παναγιώτη Πετράκη.

Τα υπόλοιπα φυσικά είναι ιστορία αφού από τότε πήγε Eurovision και έχει εκτοξεύσει την καριέρα της στον ουρανό! Εμείς, βρήκαμε φωτογραφία της από το 2008 και το πρόσωπό της 12 χρόνια πριν είναι ολόιδιο:

Ελένη Φουρέιρα πλαστικές

Έχετε διαβάσει και την συνεργασία βόμβα που ετοιμάζει; Τα γράψαμε πρώτοι!

Ελένη Φουρέιρα: Έγινε μια άλλη στο πρόσωπο! Η αλλαγή στην εμφάνιση της που έφερε «τόνους» σχόλια!

Μια άλλη έγινε στο πρόσωπο η Ελένη Φουρέιρα και η αλλαγή στην εμφάνιση της έφερε «τόνους» σχόλια. Τόσο από fans της όσο και από άλλα διάσημα ονόματα.

Η τραγουδίστρια μας έχει συνηθίσει σε εκρηκτικές και εκκεντρικές εμφανίσεις στα video clip της, αλλά και στις συναυλίες της.

Χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της όπου πόζαρε με ένα εντελώς διαφορετικό hair look από αυτό που την ξέρουμε. Τα είχε κόψει σε μήκος καρέ, ενώ το χρώμα τους ήταν ξανθό.

Στην λεζάντα της έγραψε μεταξύ άλλων «New project» ανακοινώνοντας με αυτό τον τρόπο πως κάτι νέο ετοιμάζει. Τα σχόλια από κάτω είναι δεκάδες όπου γράφουν πως ανυπομονούν να δουν την νέα της δουλειά.

Να σημειώσουμε πως η ανακοίνωση αυτή έρχεται μετά την είδηση πως χώρισε με τον επί τρία χρόνια ποδοσφαιριστή σύντροφο της, Αλμπέρτο Μποτία.