Master Chef: Αδιανόητο! Δεν πάει ο νους σας πόσα "βρώμικα" δοκίμασαν οι κριτές για να βρουν το εκλεκτό! Το νούμερο σοκάρει!

Ο σεφ αποκάλυψε τον αριθμό!

Master Chef: Αδιανόητο! Δεν πάει ο νους σας πόσα

Το αδιανόητο αποκαλύφθηκε για το Master Chef και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πάει καν ο νους σας στο πόσα "βρώμικα" δοκίμασαν συνολικά οι τρεις κριτές μέχρι να βρουν το εκλεκτό που θα πρωταγωνιστούσε στη διαφήμιση! Το νούμερο βγήκε στη "φόρα" και τους έχει σοκάρει όλους!

Ο σεφ που δημιούργησε το πολυσυζητημένο σάντουιτς που είδαμε να φιγουράρει στο τρέιλερ του φετινού Master Chef, με μία δημοσίευσή του στο Instagram, θέλησε να πει την ιστορία πίσω από αυτή τη συνταγή, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και πόσα σάντουιτς δοκίμασαν συνολικά οι τρεις κριτές.

Στο μεταξύ τα μάθατε για την καταγγελία που δέχθηκαν οι κριτές του Master Chef από έναν διαγωνιζόμενο;

Έτσι, ο Θοδωρής Παπανικολάου έγραψε:

«Βρισκόμενος στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή αποδέχθηκα?? την πρόκληση να φτιάξω το σάντουιτς για το τρέιλερ του Master Chef.

Όταν πήγα να ρωτήσω τι και πως η απάντηση ήταν γαμάτη.Κανε ότι θες. Βγαλε κάτι από το μυαλό σου και φτιαξτο. Βασικα αύριο θέλω να μας το παρουσιασεις.. Η τέχνη του να μετατρέπεις την πίεση σε δημιουργία: Το “δικό μου βρωμικο”!

Μαύρο ψωμι με μελάνι σουπιάς, χταπόδι μαριναρισμένο σε χυμό από μωβ λάχανο, αφρός φαβας με σαφράν, μανιτάρια κοραλια, τουιλ πιπεριάς Φλωρινης, “φυκια” από σπανάκι, καβούρι, σαλικορνια, Αυγα. Σολομού, Αυγα ρέγγας. Και ένας Λεωνίδας Κουτσόπουλος ένας Σωτήρης Κοντιζάς και ένας Πάνος Ιωαννίδης να δοκιμάζουν 60 διαφορετικά σάντουιτς για τις ανάγκες του γυρίσματος! Αυτό».

Master Chef: Το "βρώμικο" που τρώνε οι κριτές είναι σε άλλο επίπεδο! Έχει μέσα μωβ χταπόδι!

Το γκουρμέ "βρώμικο" που τρώνε οι κριτές στο νέο τρέιλερ του Master Chef, έχει πάνω εκλεκτά υλικά και είναι σε άλλο επίπεδο! Ένα από αυτά τα υλικά είναι και το μωβ χταπόδι που έχει μέσα και ξεχωρίζει!

Το τρέιλερ του νέο κύκλου έχει προκαλέσει πανικό στα social media και όχι άδικα, αφού ο κόσμος περιμένει πως και πως την επιστροφή του δημοφιλούς διαγωνισμού μαγειρικής.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», ο Πάνος Ιωαννίδης εξήγησε τι έχει μέσα το πολυσυζητημένο σαντουιτς που τρώνε οι κριτές.

«Το σάντουιτς το έφτιαξε ο Θοδωρής Παπανικολάου. Έφτιαξε ένα πραγματικό έργο τέχνης με μαύρο ψωμί, με ένα μωβ χταπόδι, με φάβα, με κάτι μανιτάρια περίεργα. Έχει κάνει την υπεργκουρμεδιά σε βρώμικο».

Μάλιστα πολύ πρόσφατα, ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε ακόμη μία "καυτή" αποκάλυψη, σχολιάζοντας το αν του την έχει πέσει ποτέ παίκτρια του Master Chef!