Στέλιος Κουδουνάρης: Μίλησε ανοικτά για το πιο "τρελό" περιστατικό! «Έφαγα τσαντιά στο κεφάλι»!

Δέχθηκε κανονική επίθεση για τους άσους του!

Στέλιος Κουδουνάρης: Μίλησε ανοικτά για το πιο

Ο Στέλιος Κουδουνάρης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Θέμη Γεωργαντά, δε δίστασε και μίλησε ανοικτά για το πιο "τρελό" περιστατικό που του έχει συμβεί με μία επίθεση που δέχθηκε στο δρόμο! «Έφαγα τσαντιά στο κεφάλι» παραδέχθηκε!

Ο αγαπημένος σχεδιαστής είναι η πιο κλασική φιγούρα του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ και δεν είναι λίγοι αυτοί που σχολιάζουν τους άσους που δίνει σχεδόν σε όλες τις παίκτριες.

Στο μεταξύ στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks, o Στέλιος Κουδουνάρης ήρθε σε ανοικτή αντιπαράθεση με την Κιάρα Μαρκέζη!

Έτσι μιλώντας στον Θέμη Γεωργαντά παραδέχθηκε πως στην πρώτη σεζόν του My Style Rocks, μία κυρία τον είχε πλησιάσει στο δρόμο και άρχισε να τον χτυπάει με την τσάντα της ρωτώντας τον γιατί βάζει τόσο χαμηλούς βαθμούς!

Παράλληλα αποκάλυψε πως το αρχικό πλάνο ήταν να μην τον δούμε φέτος στο My Style Rocks.

Ενώ δε δίστασε να μιλήσει και για την πιο τρελή απαίτηση που είχε μία πελάτισσά του!

My Style Rocks: "Χαμό" προκάλεσε στο πλατό ο Κουδουνάρης με το σχόλιό του! Τι συνέβη;

"Χαμό" προκάλεσε στο πλατό του My Style Rocks ο Κουδουνάρης με το σχόλιό του! Τι συνέβη ακριβώς και τι είπε στην παίκτρια που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό;

Ο Στέλιος Κουδουνάρης βλέποντας την Κυριακή με το μπούστο δεν ενθουσιάστηκε τόσο και της ζήτησε μάλιστα να βγάλει το ζακετάκι!

Τότε ήταν που έκανε και την ερώτηση, «Συγγνώμη, μπορώ να σου κάνω μια ερώτηση; Το μπούστο αυτό είναι φυσικό;».

Εκείνη του απάντησε «όχι» κι έπειτα ο κριτής συνέχισε να τις κάνει ερωτήσεις, ενώ απόρησε αν εκείνη το θεωρεί «οκ» από θέμα μεγέθους.

Κουδουνάρης σχόλια

Στο μεταξύ είδατε την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Μαρία Καζαριάν και την καινούργια παίκτρια;